Да една и едниствена, а за глума можат само да сонуваат сите дека ќе можат барем....да се доближат. Штета, што не се сетив на неа во првичната листа^ Уф, добар избор си направил нема што, вчера баш го гледав suddenly last summer, кој воедно беше многу добар филм,а она ефективно ја изведе улогата на посесивна и доминантна мајка.Секако, прекрасна актеррка со неверојатна харизма, природност,цврстина во одиграните улоги.Едноставно зрачи кога ја гледаш на филм!
Демек добар глумец а ? исто и Мила, прекрасна е да али дека добро глуми мало морген. Вистинските добри глумци во Призн Брејк беа овие : William Fichtner, Robert Knepper исто и управникот беше добар, друго све просечно и преценето заради физички изглед..не ми е јасно што не е во ред со wentworth miller, зошто нема некоја значајна улога, после prison break само во resident evil afterlife се појавува.... а многу е добар
е, на мила јовович ми текна сега кога го спомнав resident evil. прекрасна е.
Мелиса Џорџ и никогаш не работела на голем филм, повеќето улоги и се во стилот на „печес епизоди во оваа серија, печес во друга“.Bred Norton и Edward Pitt
Сериозност на страна, Melissa George ми е најнова опсесија и ми делува ветувачко. Опсесија како што ми беше Сандра Булок.
Ja има во Triangle (2009).. повеќе пати, ако ти е гледан ќе ме сфатиш. Сама го носеше филмот, на грб.Мелиса Џорџ и никогаш не работела на голем филм, повеќето улоги и се во стилот на „печес епизоди во оваа серија, печес во друга“.