Омилен глумец/глумица

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Jason Statham!:vozbud: ... Колку го сакам чоеков еј!

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.482
^ Уф, добар избор си направил нема што, вчера баш го гледав suddenly last summer, кој воедно беше многу добар филм,а она ефективно ја изведе улогата на посесивна и доминантна мајка.Секако, прекрасна актеррка со неверојатна харизма, природност,цврстина во одиграните улоги.Едноставно зрачи кога ја гледаш на филм!
Да една и едниствена, а за глума можат само да сонуваат сите дека ќе можат барем....да се доближат. Штета, што не се сетив на неа во првичната листа :)

Член од
2 јуни 2008
Мислења
101
Поени од реакции
0
не ми е јасно што не е во ред со wentworth miller, зошто нема некоја значајна улога, после prison break само во resident evil afterlife се појавува.... а многу е добар :)

е, на мила јовович ми текна сега кога го спомнав resident evil. прекрасна е.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.482
не ми е јасно што не е во ред со wentworth miller, зошто нема некоја значајна улога, после prison break само во resident evil afterlife се појавува.... а многу е добар :)

е, на мила јовович ми текна сега кога го спомнав resident evil. прекрасна е.
Демек добар глумец а ? исто и Мила, прекрасна е да али дека добро глуми мало морген. Вистинските добри глумци во Призн Брејк беа овие : William Fichtner, Robert Knepper исто и управникот беше добар, друго све просечно и преценето заради физички изглед..

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Џим Кери и Ал Пачино :smir:

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Ал Пачино, Дензел Вашингтон , Ентони Хопкинс , Ди Каприо, Џони Деп едноставно неверојатно глумат
а инаку омилна глумица Меган Фокс :vozbud:

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.863
Поени од реакции
2.731
Антонио Бандерас, и Адам Сандлер:zver:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Кај глумиците вака изгледа ранг-листата ..

1. Anne Hathaway <3 <3 <3
2. Kate Beckinsale :back:
3. Jennifer Love Hewitt

Ааа глумец се знае .. LESLIE NIELSEN :vozbud::vozbud::tv:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.412
Поени од реакции
2.540
Марфи,Дизел,Ли,Иствуд,Смит,Кејџ

Булок,Џоли,Лопез

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.629
Поени од реакции
34.014
Bred Norton и Edward Pitt :vozbud:

Сериозност на страна, Melissa George ми е најнова опсесија и ми делува ветувачко. Опсесија како што ми беше Сандра Булок.

I

Intex

Гостин
Bred Norton и Edward Pitt :vozbud:

Сериозност на страна, Melissa George ми е најнова опсесија и ми делува ветувачко. Опсесија како што ми беше Сандра Булок.
Мелиса Џорџ и никогаш не работела на голем филм, повеќето улоги и се во стилот на „печес епизоди во оваа серија, печес во друга“.

Имам пишано на темава, ама да си се повторам: Едвард Нортон, Кристијан Бејл, и Дејвид Тенант. Од женските: Булок .... и Булок останува, нема друга.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.629
Поени од реакции
34.014
Мелиса Џорџ и никогаш не работела на голем филм, повеќето улоги и се во стилот на „печес епизоди во оваа серија, печес во друга“.
Ja има во Triangle (2009).. повеќе пати, ако ти е гледан ќе ме сфатиш. :) Сама го носеше филмот, на грб.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Во последно време Zooey Deschanel ми е хитче

Kajgana Shop

На врв Bottom