R
Razorblade Kiss
Гостин
Че заиграм пајдушко еднаш за ова. На свадба ќе одам.
Алелуја,салемалејко. Уште да видиме на дело и ќе биде супер.
Алелуја,салемалејко. Уште да видиме на дело и ќе биде супер.
Исто така во ќеси, ама не пластични.И у што ќе повраќаме сеа бе? У торби? Или у хартивче? А мора у нешто, не смееш на улица, 50 евра казна по ново за пљук, за повраќање помножи со количината на течност исфрлена од оралната шуплина.
Ke si kupi edna kesa (pogolema koja ce moze da se kupi) koja bi cinela 5 denari i koga ce odi da pazaruva, ke ja nosi so nego. Prazna ne e teska za nosenje a i e za povecekratna upotreba....Браво за немањето ќеси, ме интересира како комшијата што нема кола, има 70 години и најблиската продавница не му е дури ни блиску ќе ги довлечка глупите хартиени ќеси и како некоја тип топ средена женска што едвај ја намолиле да иде до продавница ќе ги носи производите во оние платненине карирани торби.
"Министерството за животна средина вчера донесе наредба со која се забранува употреба на пластични ќеси. Оваа одлука ќе стапи во сила од 1 јануари 2009 година, а трговците кои нема да ја почитуваат наредбата ќе платат казна во висина од 6.000 евра. Исклучок се ќесите со носивост поголема од 5 килограми, кои купувачите ќе мора да ги платат."интересно.. али луѓее... најлонче си е најлонче!!
сеа би требало со хартиени кеси или како тоа нешто погоре да користиме.. ок.. не ми смета мене