Од кој мобилен телефон до сега сте биле најзадоволни?

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Нокиа 3200 и Sony Ericsson k800

Sent from my LG G2 mini
Сеа Сонито го порачав од Кина и терам со него како втор тел. иначе сите модели од Sony Ericsson ги поштовам и сум служел добар дел.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
584
Поени од реакции
704
Многу го сакав телефонов, и закон си беше.
6 години го користев и повеќе + паѓан по скали и од тараса и пак во функција, и пак батеријата 10 дена ми траеше.
Можда тогаш немаше интернет, ама имаше многу други работи кои беа многу поважни за тоа време.
Пошто најдолго ме задржа овој телефон од сите, ете ќе го наведам како пример за телефон од кој сум бил најзадоволен.
Тачовиве ги мењам редовно....и не е тоа тоа...
Да има негде вакво моторолче да се продава, одма би си го земал како втор телефон.
Истото важи и за Моторола c115 и Нокиа 3310.
Телефони ипол...

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Нокија, шесипетсто класик.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.284
Поени од реакции
15.426
Алкателот-сапунчето.Батеријата траеше една недела а фаќаше мрежа каде тогаш директорските телефони 8210 не фаќаа.Поради овалниот облик кога ќа ми паднеше само се лизгаше по бетонот,немаше кршење

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.886
Поени од реакции
42.574
soni erikson k550i uste funkcionira seuste, najnezadovolen od xperia x8, taka taka od alcatel ot-995

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204

+ K750i, Samsung 5230.
Сите поминале на екстремно тестирање :D од типот летање по скали, троскок, пливање, пиење алкохол, фронтален и страничен удар во ѕид, скок од височина, печење на плажа, ладење во снег и слично.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
Motorola fire xt дефинитивно. Ми беше првиот Андроид што го користев. И го користев цели трри години.

Беше буџет телефон во времето кога Андроидире беа доста скапи.

Имаше одлична 5мп камера, вајгаше супер слики. Користев опера мини како пребарувач бидеќи другите кочеа како луди.

Она за што го засакав телефонот беше издржливоста. Безброј пати ми паѓал беше напраен гној ама пак работеше. Преживеа 10 минути и на френфетна раскрсница. Кога ми текна дека ми паднал телефонот и се вратив по него батеријата капачето и телефонот ги најдов на различни булевари:cuc:

И жал ми е бидеќи цркна после еден месец од обично секојдневно паѓање, се одлеми ја пипките кај батеријата.

Сега сум со далеки подобар телефон ама ми го нема тој филинг од Моторолата:(

Член од
5 април 2015
Мислења
163
Поени од реакции
46
iphone 5s go koristiv 2 godini od prviot do posledniot den funkcionirase besprekorno mn zalam sto go zameniv za note 4

Член од
4 јануари 2015
Мислења
1.151
Поени од реакции
512
Од тој што ми го украдоа Самсунг не памтам кој Самсунг беше

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења