Тој ми беше првиот телефон, и навистина немаше некоја особена причина за да го сменам, освен можеби тоа што веќе при крајот веќе и батеријата ослабна. Можев да го решам тој проблем со нова батерија, ама едноставно сакав да сум “во чекор со времето“ со телефони со дисплеи во боја, па затоа купив Motorola E398.
Е тој телефон нервите ми ги искина, повеќе пати се расипуваше и сеуште се расипува така одвреме-навреме, ми зафркна две мемориски картички, слушалките исто така, батеријата дотрае, купив нова, и со неа истото се случи. Меѓутоа и покрај тоа, многу сум поврзан со него Сите ми викаат да купам нов ама јас не можам да се одделам од овој
Батеријата не ми трае ни пола ден, и има обичај да се заклучува сам и да не можам да го отклучам или да го листа менито сам Уште да фати да врти броеви
Често кога ми се расипува на подолго време, одам back in time со Nokia-та која сеуште добро служи.
Најзадоволен од W810i уште работи само батеријата му е премного слаба.Од него имам 19 237 пораки испратено и повише од 500 саати разговор.Треба да му купим нова батерија и да га откодирам од Т-мобиле за да можем пак да га користим
Од Нокиа 3310. Во времето кога не многу луѓе имаа мобилен, кога ќе го извадев тоа чудо на маса келнерите ми се обраќаа со Господине. Сега имам смартфон и никој не ме ебе.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.