Од каде купувате најчесто и која ви е омилена марка?

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
не ми е битна марката,најбитно е да ми се свиѓа и да е квалитетно,цената не е воопшто битна најчесто купувам во Terranova,Caliope,Extyn(коа постоеше во рамстор),Mango,Miss sixty и Diesel..ретко и Roxy..а кога идам во грција обавезно по нешто од Zara и Bershka..носам патики DVS и DC,ама ни тоа не ми е најбитно..сакам се што е убаво и квалитетно..омилена марка ми се Chanel,Rocco Barocco и Dior,иако нема тука нешто оригинал дефинитивно
 
Член од
29 август 2007
Мислења
17
Поени од реакции
0
epa jas kupuvam naj4esto od teranova, evro azija, ili bokser, a i od nekoi dr mesta...ps odamna ne sum bila na sopping poso po odmori so bev mn alista si iznakupiv taka da aj use malku pa start! ke po4nam so soppingot!
 

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
ne mi e bas bitna markata tuku toa so ke go kupam da mi se svigja pa i od najobicna prodavnica ako mi e!ali posto mn retko si naogjam neso so mi se svigja taka da mamicka najcesto mi sie !
 

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
41
марка: мејд ин чајна, грис енд турки..
бутик: неваро, уно, олд стреет и др

уопште не е важно шо марка е, добро сеа за на школо..и така за преку ден..иначе за вечер мора малце да се смени стајлинг, фризура, марка ;)
 

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Не гледам секогаш по марката.Ако ми се бендиса некое парче не мора да биде марка за да го купам.Можеш да најдеш и парчиња облека(кои не се од марка)а да ти се бендисат.
Единствено фармерки Левис или Мис Сиксти купвам одсекогаш.
 
Член од
6 јули 2006
Мислења
109
Поени од реакции
0
edinstveno jas kupuvam toa so ke me bendisa a ustvari prvo so ke vidam oti maka mi e da setam da baram :D i ne obrnuvam vnimanie na moda ;D moderni ste vie cao od temata :D
 

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
terranova,phard i calliope kupuvam najcesto,a omilena marka mi e givenchy
 

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Не гледам по марките, гледам да ми се бендиса. Освен то, кај нас ги нема ни копиите на марките. :(
Се согласувам, значи не е битна марката воопшто не патам од тоа, само сакам да ми е удобно и квалитетно и практично. Обично купувам штикли од Traffic марката, случајно приметив дека скоро сите ми се од таму:pos2: али не мора да значи.:helou::helou:
 
Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
H&M Добар квалитет , не премногу скапо
 

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Najvishe parchinja obleka imam od VANS, a drugoto mi e ispomeshano, znaci najvishe od skateshopovive po skopje kupuvam a najomilena marka .... pa so znam nikad ne sum gi sakal kreatorskive marki, i znachi nemozam da se odlucham pomegu vans, dc, quiksilver....
 

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Kupuvam ona sto ke mi se zasviga bez razlika na markata i butikot!!1 najbitno sakam da nosam raboti sto nema da gi nosi sekoja vtora zenska niz gradov iako vo globala e taka:smir:
 

5ko

Член од
20 октомври 2007
Мислења
122
Поени од реакции
3
Па вака не сум зависник од брендови и си имам едно матично бутиче се наоѓа во ТЦ Бисер приземје во пролазот кај новата продавница на ВИП и се вика Идентити.
Таму сум редовен задоволен сум од квалитетот на робата, цената е одлична а башка сега имаат и попуст.
Продавачките се многу фини ми помагаат во изборот и ми се допаѓа тоа што не се нападни нешто ако не ми стои не ми стои и не те убедуваат во спротивното, а пошто сум редовен добив и картичка со 10% стален попуст. Ми се допаѓа тој принцип на работа и немам намера да ги мењам а згора на тоа и им го оставив бројот и ми јавуваат секогаш кога имаат нова роба.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom