Одбојка на ОИ Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Koj k.. финале пред другите мечеви ....
Иначе ви врска со мечов кои кокошки се жениве како ќе играат и после 5 сервиса не можат да фатат :D

Многу се појаки србинкиве мислам ама ако играат како против Русија и САД иначе можат да си направат проблеми сами на себе само

Ama se raduvaat Kinezinkite... :D Zasega toa mi ostavi najgolem vpecatok... :)

Многу глупи поени какви им се овие приеми ...[DOUBLEPOST=1471746271][/DOUBLEPOST]Која анемична игра како у 4 сет пртив САД, од друга страна кинескиве заслужуваат злато како играат и се борат свака част![DOUBLEPOST=1471748561][/DOUBLEPOST]Позаслужено амин одиграа катастрофално според мене вака да играа претходно никад нема да дојдат до тука србинкиве

Последно уредено:
Гревче оваа Огњенович еј, ептен криво ми падна. Ја претепаа со топки матер и ебаа и пак не освоија :(

Kakva borbenost, sto se spasija, bravo za Kinezinkite. Zasluzeno... Odlicno stojat mentalno, verojatno e zasluzna i babata selektor, odlicno gi vodese.

Ne ocekuvav Srbinkite da vlezat vo finale, taka da mislam deka i so ovoj uspeh treba da se zadovolni.

Топ си изиграја србинките, плус Бошковиќ е само 19 години така да има иднина оваа екипа.

Каква одбојка се изигра на овие Олимписки а-у! :oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::bravobe::bravobe::bravobe::свиркам::свиркам:

За крај,шлагот на тортата ќе биде финалето помеѓу Бразил и Италија.Би сакал Бразил да победат,стари кучиња се.Против русите сакав да губат,ама сега ваква шанса не смеат да пропуштат.Сержињо се пензионира,а ништо чудно и уште некој да се пензионира после "златото".

Инаку бронзениот медал го лапнаа американците после неверојатен пресврт и страшно добра одбојка.На крај во петтиот сет имаа 14-11,стигат русите на минус еден и имаа напад,ама се одбранија американците и за крај Андерсон со силен смеч го реши натпреварот.

Вилиам Приди е старо куче,играчиште!Тој е играч на натпреварот,влезе после првите два сета и ги растури русите.

William+Priddy+Olympics+Day+2+Volleyball+FohEWweOJLql.jpg
:oleee:

А потег на натпреварот беше блокот на Дејвид Ли над Волков во петтиот сет на резултат 3-5.Ако го земеа тој поен русите,тие ја земаа бронзата 100%.

Каков поен еј, иди па процени дали имаше или немаше допир...

Мислaм декa јa дoпре Брaзилецoт, му се мрднa средниoт прст.

Според мене немаше.Правеа притисок италијаните,што е и нормално ама немаше допир.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom