Одбојка на ОИ Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Koj k.. финале пред другите мечеви ....
Иначе ви врска со мечов кои кокошки се жениве како ќе играат и после 5 сервиса не можат да фатат :D

Многу се појаки србинкиве мислам ама ако играат како против Русија и САД иначе можат да си направат проблеми сами на себе само

Ama se raduvaat Kinezinkite... :D Zasega toa mi ostavi najgolem vpecatok... :)

Многу глупи поени какви им се овие приеми ...[DOUBLEPOST=1471746271][/DOUBLEPOST]Која анемична игра како у 4 сет пртив САД, од друга страна кинескиве заслужуваат злато како играат и се борат свака част![DOUBLEPOST=1471748561][/DOUBLEPOST]Позаслужено амин одиграа катастрофално според мене вака да играа претходно никад нема да дојдат до тука србинкиве

Последно уредено:
Гревче оваа Огњенович еј, ептен криво ми падна. Ја претепаа со топки матер и ебаа и пак не освоија :(

Kakva borbenost, sto se spasija, bravo za Kinezinkite. Zasluzeno... Odlicno stojat mentalno, verojatno e zasluzna i babata selektor, odlicno gi vodese.

Ne ocekuvav Srbinkite da vlezat vo finale, taka da mislam deka i so ovoj uspeh treba da se zadovolni.

Топ си изиграја србинките, плус Бошковиќ е само 19 години така да има иднина оваа екипа.

Каква одбојка се изигра на овие Олимписки а-у! :oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::bravobe::bravobe::bravobe::свиркам::свиркам:

За крај,шлагот на тортата ќе биде финалето помеѓу Бразил и Италија.Би сакал Бразил да победат,стари кучиња се.Против русите сакав да губат,ама сега ваква шанса не смеат да пропуштат.Сержињо се пензионира,а ништо чудно и уште некој да се пензионира после "златото".

Инаку бронзениот медал го лапнаа американците после неверојатен пресврт и страшно добра одбојка.На крај во петтиот сет имаа 14-11,стигат русите на минус еден и имаа напад,ама се одбранија американците и за крај Андерсон со силен смеч го реши натпреварот.

Вилиам Приди е старо куче,играчиште!Тој е играч на натпреварот,влезе после првите два сета и ги растури русите.

William+Priddy+Olympics+Day+2+Volleyball+FohEWweOJLql.jpg
:oleee:

А потег на натпреварот беше блокот на Дејвид Ли над Волков во петтиот сет на резултат 3-5.Ако го земеа тој поен русите,тие ја земаа бронзата 100%.

Каков поен еј, иди па процени дали имаше или немаше допир...

Мислaм декa јa дoпре Брaзилецoт, му се мрднa средниoт прст.

Според мене немаше.Правеа притисок италијаните,што е и нормално ама немаше допир.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom