"Ова не е американски филм" - "This is not an american movie"

macaparket

Oфицијализиран Паркет!
Член од
16 јуни 2009
Мислења
281
Поени од реакции
14
Мене Славиша ми кажа за филмов и би сакала да го погледнам кога ќе илезе :smir:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Од Манчевски? Има некој трејлер готов, или?
Нема да се вика Like a baby, променет е во (Мајки) Mothers. И нема трејлер, иако и јас очајно очекувам.

А кога е премиерата на овој? Зар ништо не се спомнува, од кога е излезен и трејлеров веќе :D

BOBI_KOSA

Ишишан, Заклан
Член од
16 април 2008
Мислења
359
Поени од реакции
9
Нема да се вика Like a baby, променет е во (Мајки) Mothers. И нема трејлер, иако и јас очајно очекувам.

А кога е премиерата на овој? Зар ништо не се спомнува, од кога е излезен и трејлеров веќе :D
Не сум сигурен ама мислам крајот на Ноември како да прочитав негде.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Леле ме спопали трејлерот. Супер изгледа.

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Овој филм се снимаше и кај мене у маало...поточно кај ентернет у аеродром кај шо беше,кај касарната :D :D :D

Член од
26 октомври 2010
Мислења
90
Поени од реакции
4
Фала богу наш филм што не е драма. Интересна идеја за филм и има добри ефекти колку што можев да видам од трејлеров само овој Сенко Велинов ми е........ Збори ко да седи на WC шоља.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А нешто нови информации за филмов има? Пошто некако не се збори многу за него... а стварно ме интересира што е како е :)

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Според реклама на МТВ филмот веќе е почнат да се прикажува (или ќе почне за некој ден) по кината низ Македонија.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Според реклама на МТВ филмот веќе е почнат да се прикажува (или ќе почне за некој ден) по кината низ Македонија.
Ајде, одвај чекаме и се надеваме дека нема да биде уште едно типично срање од македонски филм.

T

Tetro

Гостин
Пред малку ја погледнав, мислам на МТВ1 идеше. :)

Ќе го гледаме "наскоро", а тоа наскоро може да биде и после 3 месеци. :(

Kajgana Shop

На врв Bottom