Да сакам...jas nemam ali imam drugari sto imaat probano ... a imas i bonus na prviot deposit preku friend request na 10 eura dobivas 15 bonus .. ako sakas da depositiras i da zemis bonus kazi
Nema li negde ispod 30 evra?na site strani e minimalen deposit 10 eura ... a na bwin imas najmal withdraw bese 50 eura sega go namalija na 30 eura
На бет365 најмал депозит е 5 евраna site strani e minimalen deposit 10 eura ... a na bwin imas najmal withdraw bese 50 eura sega go namalija na 30 eura
Ако може брат да објасниш како ја заврши работата? Пошто со муабети од стилот: "Брат ми ги прати од Англија" не држи вода.Завршив работа , малку со влечкање ама бидна ...
Нема да имаш никаков проблем, едноставно можеш да додадеш/менуваш одреден број на крединит/дебитни картички во зависност од колко тоа дозволува онлајн обложувалницата. Пример во Бет365 е дозволени максимум 5 картички.Планирам да отворам акаунт за на нет да се кладам, а картичката ми трае до 03/12. Дали ке имам некои проблеми кога ке ми истече оваа и ке ја земам новата?
Никоја кладилница не ти прави проблем колку сакаш и кога сакаш си извади, само треба да внимаваш оти некои кладилници зимат процент кога депозираш, или кога си префрлаш парите. Пример BWin земаат 2% при депозирање ако депозираш од кредитна.Сакам да питам коо е најдобра онлајн кладилница што при повлекувањето на пари да не прават проблеми? Едноставно да си фаташ неколку евра и после само да си ги извадаш.
Овој проблем и други ми го имаат посочено!На 365 неможам да ставам депозит се пишувам таман и ги штиклира како точно но кога внесувам сите податоци на крајот ми вика демек грешка во полињата нешто, еве сега пробав и на bet a home и се си внесувам како што треба и сигурен сум дека има пари на картичката и на крајот ми го дава ова ..
Nažalost vaša uplata nije autorizovana!
Имам пробано и преку чатот да контактирам со админите, ми рекоа незнаеле каде е проблемот а не можеле да направат депозит и да сум контактирал со банката .. а што има нив да ги прашувам искрено незнам. За пари на акаунтот имам сигурно, а инаку картичката е visa од про кредит банка ..Овој проблем и други ми го имаат посочено!
Дали некогаш порано си пробал да се логираш на бет365?
Ако нешто, треба да пробаш преку chat опцијата каде ќе треба да разговараш со оператор од бет365 и тој ќе проба наместо тебе да внесе пари или ќе ти каже каде е проблемот.
Ако има нешто нејасно пиши ПП.
Позз
Има проблем со од про кредит картичките, и други ми се имаат пожалено!Имам пробано и преку чатот да контактирам со админите, ми рекоа незнаеле каде е проблемот а не можеле да направат депозит и да сум контактирал со банката .. а што има нив да ги прашувам искрено незнам. За пари на акаунтот имам сигурно, а инаку картичката е visa од про кредит банка ..