The xx
Russia state-affiliated bot. ☑️
- Член од
- 8 април 2013
- Мислења
- 7.117
- Поени од реакции
- 13.443
Оној истиот шо побара оставка од Грујо?
Сериозно командант на НАТО побара отставка од Груевски?
Оној истиот шо побара оставка од Грујо?
Ама да не бил тоа Командант НАТО, а не командантот на НАТО?Сериозно командант на НАТО побара отставка од Груевски?
Добро, сфаќаш дека она што го знаеме е само оној оскуден дел кој би пренесен од медиумите?Пак ќе прашам, еве @jamajka е дежурен ПР буџетар кој знае се:
- Зошто се чекирале/најавиле во Гошинце терористиве и потоа заминале во урбана средина каде веројатноста некој да ги предаде се огромни наместо својот монструозен план да го спроведат анонимно, без најава, од некоја шума / планинско село / директно од Косово итн?
И тоа, ама гледам само слики од српски единици џандари војски... Шо врска има тоа со тоа? Па не се бореа они!?Глеаш ретарди има тешки се жарат на карта религија
Не обвинувам подмолно на тие што упатуваат критики, туку на тие што шират небулози во врска со акцијата во Куманово. За криминалот треба да се одговара, ама да тврдиш за оваа акција дека е изведена лошо само еден ден после акцијата е морноски.Слободно можеш да гаиш илузии дека е истото МВР и да останеш игнорантен на муабетите на првиот човек на тоа како МВР си го има претворено во штаб за извршување на партиските интереси у прв ред.
Полицајците кои излегоа на терен и ја бранеа државата на секој можен начин, си немаат никаква веза со криминалците у врхушката на МВР, ама ти секако ќе пробаш да ги стаиш у ист кош, тоа е џокерот за поен у дебата. Пробај, незнам прашај некој нека ти ги разграничи тие два поима.
Па и како подмолно и ниско не обвинуваш тука сите кои ќе упатиме критики...
Демек ке помагале на браќата македонци уствари пратиле полиција на граниза со мак да ги пречекаат ваљда координација со нашиве ама се жарат браќа православци нештоИ тоа, ама гледам само слики од српски единици џандари војски... Шо врска има тоа со тоа? Па не се бореа они!?
Не бе јас сум Грујо лично и персонално, а исто овој профил го користи и Зајко и си праиме мајтап со таквите како тебе.Подалеку од Груевски, Заев и партии не гледаш партиско платениче..
Види,ако не знаеш,не си слушнал,не си видел,можеш да кажеш така,не мора вакви финти..Не би требало прво прашањето да е дали, а не зошто? Ако е зошто, веројатно можеш да ми посочиш каде тоа се собирале?
Сите луѓе се заложници на корумпираните политичари. Нивната цел е да се подели општеството, за да имаат корист лично, а не да обединуваат луѓето.Да бидеме реални и 14 години после војната не се дојде до целосна рамноправност, остана нешто кај употребата на јазикот и правото на раководење (никој не ги прашува албанците за ништо) , а особено во економскиот аспект, но за овие работи е глупаво да се војува, пошто разликата не е толку голема како во 2001, тоа би се решило внатре во институциите, само да не беа овие корумпирани политичари, кои намерно држат отворени теми за да кренат рејтинг еден на друг.
Се собираа најискрено, ти веројатно го знаеш тоа ама се праиш сега, ги видов у мојот град стандардно каде секогаш се збираат кога тргнуваат некаде.Не би требало прво прашањето да е дали, а не зошто? Ако е зошто, веројатно можеш да ми посочиш каде тоа се собирале?
Еве јас ти кажувам дека сите штабови на ВМРО-ДПМНЕ во мојот општински беа затворени. Баш раздвижен бев во саботата, ги видов.[DOUBLEPOST=1431379130][/DOUBLEPOST]Види,ако не знаеш,не си слушнал,не си видел,можеш да кажеш така,не мора вакви финти..
Пред штабовите на ВМРО,најверојатно низ цела МК..Имаше и на темава пишувано за тоа а и лично ги видов.
Работата е што кружат две верзии,што е уште поинтересно,ми се чини дека различни верзии им кажувале на тие што ги викале пред штабовите.
Претпоставував дека ќе знаеш која е вистинската причина.
И каде тргнаа?Се собираа најискрено, ти веројатно го знаеш тоа ама се праиш сега, ги видов у мојот град стандардно каде секогаш се збираат кога тргнуваат некаде.