Новогодишни ветувања

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.558
Поени од реакции
4.492
Дека ќе учам али ќе размислам

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
- Дeka ќе издржам барем една fucking диета
- Дека ќе соберам пари за inter rail..
- Дека ќе научам више еднаш германски
- Дека ќе работам поише за да положам CAE

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.654
Поени од реакции
34.083
Ветувам дека во ништо нема да се поправам. At least не намерно.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Не си ветувам ништо, и онака нема да го остварам.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Немам новогодишни ветувања, не ми треба Нова Година за некоја одлука да ја донесам. Доволен ми е некој си понеделник, секогаш ако треба некое ветување сопствено да си остварам си го велам тоа од понеделник така и така правам и готово. Или од некое си "утре". Ако чекам за се Нова Година да дојде ќе е доста лошо.

Овие новогодишни ветувања што ги читам се залажување. Повеќе ќе учам, помалце лажам, нема да се замарам за глупости бла бла се без врска. Нема да се исполнат. За да се промени нешто треба причина, а не дата како 1 јануари, а на 15ти јануари веќе си заборавил што си посакал и си ветил.

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Никогаш не ме бидувало за вакви работи,за разлика од сестра ми која е роден реформатор.:) Секој роденден,секој први во месецот,секој понеделник има по неколку вакви реформи и не треба да кажувам дека скоро секогаш нивната примена во пракса е неупешна.Битно девојчето не губи волја,а уште помалку креативност за и понатаму да смислува.Понекогаш и велам да ми ги каже па да и преземам ннешто.:icon_lol:

Јас немам никакви ветувања најверојатно заради тоа што сите мои одлуки се сведуваат на она што во моментот го чувствувам како потреба или фикс идеја,али строго моментално.Нема утре,ни понеделник,ни по три дена,туку сега и одма.Времето ептен погубно делува на моите ветувања,ако не почнам да реализирам дел од планот во точно истиот момент или еве ај во тек на следните 24 часа,може и никогаш да не почнам,а такви ветувања со кои се лажам сама себе не ми се потребни.:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само здравјето и разумот да ми бидат на располагање за во иднината да можам да донесувам правилни и разумни одлуки, не ми треба нешто повеќе. Одлуките ќе си бидат донесени во моментот кога ќе треба :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
НИшто не ветувам, пошо нема да го исполнам.

M

M del Mar

Гостин
Не ветувам, не сум сигурна дека ќе го исполнам ветеното, сепак ќе се трудам да го исполнам, но резлутатот не го знам од истото тоа ветување

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Немам новогодишни ветувања, не ми треба Нова Година за некоја одлука да ја донесам. Доволен ми е некој си понеделник, секогаш ако треба некое ветување сопствено да си остварам си го велам тоа од понеделник така и така правам и готово. Или од некое си "утре". Ако чекам за се Нова Година да дојде ќе е доста лошо.

Овие новогодишни ветувања што ги читам се залажување. Повеќе ќе учам, помалце лажам, нема да се замарам за глупости бла бла се без врска. Нема да се исполнат. За да се промени нешто треба причина, а не дата како 1 јануари, а на 15ти јануари веќе си заборавил што си посакал и си ветил.
good:smir:................. ако чекаме на секоја Нова Година да вртиме нов лист,тогаш не знам дали последниот(а можеби и најубавиот) ќе го дочекаме

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Јас ветив дека веќе никогаш нема да пљукам по това улиците.

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Само здравјето и разумот да ми бидат на располагање за во иднината да можам да донесувам правилни и разумни одлуки, не ми треба нешто повеќе. Одлуките ќе си бидат донесени во моментот кога ќе треба :)

Е ова ми се допаѓа.Браво за начинот на кој размислуваш!:smir:

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Не сум си поставил никакви цели за 2010. Се нека тече како што ќе тече.

Kajgana Shop

На врв Bottom