Новогодишната еуфорија изостанува?

F

FuckYouAll

Гостин
Тапа е годинава, барем за мене.
Ми се чини дека за Нова Година се радват само малите, да не видев кој датум е немаше да знам дека Нова Година е блиску.
Во Охрид нема ни гости, а цените се пренапумпани, поскапо е од лани.
А и времево зафркава, барем снег да врнеше.

"Млад си кога ти е дозволено да останеш буден до покасно за Нова Година. Возрасен си кога си приморан да го правиш тоа."

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Тапа е годинава, барем за мене.
Ми се чини дека за Нова Година се радват само малите, да не видев кој датум е немаше да знам дека Нова Година е блиску.
Во Охрид нема ни гости, а цените се пренапумпани, поскапо е од лани.
А и времево зафркава, барем снег да врнеше.

"Млад си кога ти е дозволено да останеш буден до покасно за Нова Година. Возрасен си кога си приморан да го правиш тоа."
Добро па и ти, ќе чуеше во школо, на вести, на работа, низ улиците :)
Иначе да, кога не даваат новогодишни филмови, ќе пропадне се' ;)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Кај мене каква новогодишна еуфорија има ејјјј со комшијава си џиткаме петарди низ двор..те он мене те ја него...!

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.955
Поени од реакции
12.566
Ма каква еуфорија бре луѓе, се е отидено у аут. Луѓето немаат париии. Не е само една вечер, после пред нив е цел месец за крпење.
Башка или на работа си другиот ден или треба да седнеш да учиш:toe:
Иначе денес официјално почна да се осеќа некое расположени кај народот, посебно во Скопје. Преполнет градот, сите се надвор и сите негде брзаат.
Убаво е да гледаш насмеани лица, сакам кога сум насмеана, се надевам дека некој нема да ми расипе расположение.
Во секој случај, каде и да сте, со кого и да сте, поминете си убаво, уживајте колку што можете повеќе, не се пијанчете:star: и дочекајте ја Новата година со раширени раце!
Денес и во Прилеп се осеќаше енергија, ама само денес...знаеш премногу очигледно е кога ќе пуштат плата, а кога тоа е премногу очигледно, само за еден ден и тоа само за празници значи нешто економијава не функционира баш. Ама ај да не се тупи со политика, одличен, најубав, најоргазмичен помин на сите...вашиот Магус :)

--- надополнето ---

:nenene:Лошичка комбинација.
Зашо лоша комбинација :) Ок, еднаш блиску бев до смртта од комбинацијава ама брате ризик ствара капитал :) Совет: комбинацијава е ок ама ако алкохолот е на минимум...овај совет продужава живот :)...ваш Магус :)

--- надополнето ---

Кај мене каква новогодишна еуфорија има ејјјј со комшијава си џиткаме петарди низ двор..те он мене те ја него...!
Абе ова денес не се петарди, чиниш Сарајево 1993...

--- надополнето ---

За мене исто само тревата замени ја со згодна женска :). Инаку те сфаќам ама чим го имаш друштвото и место ќе се најде :).
Ама без женска каде, постоењето губи смисла, без жени одма се прај бегство од Матриксот :)

--- надополнето ---

П.С. Напиј се и за мене некоја (ќе ти платам при првото запознавање :) ) , ваљда твоите гости не пијат па не мораш да чуваш пуво за јунаци :)
Ќе се напијам секако, а при прво запознавање не че се знај кој пија а кој плајча :) Добар помин!!!

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Прв пат во живот да се осекам вака ден пред нова година,, стварно утре ке биде како и секој обичен петок само 10 секунди пред 12 ке одбројуваме.., ама мора да си ја направиш интересна нели? :)

Член од
20 август 2010
Мислења
167
Поени од реакции
24
ете што ке правам утре вечер јас :pos:
сеа нека се пази комшијава мој :twisted:..

А новогодишнава еуфорија - just can't feel it, although I'm trying hard.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе лани на плоштад имаше три дена пред нова година програма мислам. Оваа година само вечерта .

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Ко ќе ми текне дека 4 кила месо иам за печење на скара..е хе хееееееее и комшииве ќе ги фане еуфоријата утре...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Абе лани на плоштад имаше три дена пред нова година програма мислам. Оваа година само вечерта .
Зарем има нешто не видов плакати освен градилишта ако не да поработиме малце за да биде готов до година

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
ете што ке правам утре вечер јас :pos:
сеа нека се пази комшијава мој :twisted:..

А новогодишнава еуфорија - just can't feel it, although I'm trying hard.
Ма какви петарди воа само загревање е ...утре тенк ми стасуе

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Лани ни ги тргнаа визите бе мораше 5 дена да се слави :pos:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.955
Поени од реакции
12.566
Нема потреба од петарди, обично утре сите петарди ќе бидат...

Член од
20 август 2010
Мислења
167
Поени од реакции
24
Ма какви петарди воа само загревање е ...утре тенк ми стасуе
Ден пред нова година а грми Скопје од петарди, што ли ќе се деси утре?! Сигурно некој ќе фрли атомска бомба.

Kajgana Shop

На врв Bottom