Новогодишната еуфорија изостанува?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Истиов муабет од 93-та се врти кога уште на школо одев

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Ете поубаво ми е да верувам дека има луѓе кои сепак се чувствуваат поубаво за празниците.:tapp:
Ако тебе ти се погодиле деновиве намуртени луѓе, јас денес видов многу весели фацки.
Не се замарај со него, излишно е. Се работи за профил на хајтер во комбинација со провокаторски и лицемерен став.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
АБе каде, оти го нема онај филмот секоја година што го даваат ова време, со едни деца кога се противат против чистењето на снегот, и тој секагаш ќе му го чисти снегот со камион голем, незнам мислам ЧИСТАЧОТ ќе го викаат, и на крајот ќе го врзат за знак еден и ќе му го земат камионот....ГО САКАМ ТОЈ ФИЛМ, ме потсеќа на НОВА ГОДИНА :smir::vozbud:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.955
Поени од реакции
12.566
АБе каде, оти го нема онај филмот секоја година што го даваат ова време, со едни деца кога се противат против чистењето на снегот, и тој секагаш ќе му го чисти снегот со камион голем, незнам мислам ЧИСТАЧОТ ќе го викаат, и на крајот ќе го врзат за знак еден и ќе му го земат камионот....ГО САКАМ ТОЈ ФИЛМ, ме потсеќа на НОВА ГОДИНА :smir::vozbud:
Мене еден филм со џуџе, дали том палче се викаше појма немам али битно ми недостига...:)

Го најдов!!! Море меморија...Tom Thumb (1958)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.795
Поени од реакции
12.280
Едно процедурално (не оти знам што значи процедурално ама културно звучи)

-само фали снег, малку за атмосфера :)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Едно процедурално (не оти знам што значи процедурално ама културно звучи)

-само фали снег, малку за атмосфера :)
Ова да.....па добро бе ОВА Е НОВА ГОДИНА???? Па да го видиш некој сега да излези ќе си помислиш на плажа оди.....Овде БТ сонце ПУКА:....

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Ни најмалку не се чувствува таа еуфорија што порано ја имаше.

А не треба да е така, треба да се радуваме. Не ради новиот датум, него ради денот кој сме го дочекале живи и се надевам здрави. :)

Среќна нека ви е 2011та!

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ме дрма уште од почетокот на месецов, кога почнаа да ја вртат рекламата на Кока-Кола. Еуфорија има, барем јас ја осеќам и доживувам, ВНАТРЕШНО. Однадвор не можам баш коментирам, бидејќи факсот ме окупираше у последно време и немав време да свртам некој круг низ дуќани, продавници, нагоре-надоле .. Да и снегче фали, знам дека е неизоставна компонента кај повеќето за да го доловат филингот.

Минативе 2 години и мене искрено не ми беше, баш до славење, посебно 2009та иии немав ни еуфорија, ни филинг, ни расположение .. Но денес согледав дека сето тоа доаѓа одвнатре. Оваа 2010та, лично јас самиот си ја сметам и доживувам за мој личен најголем триумф во животот, од интелектуален, образовен и емоционално-стабилен аспект. Чувството - ГРЕЈТ !! - Добро се 'испостив' последниве недели поради колоквиумите, али вечер, ќе надокнадам .. СО КАМАТА ! :)

Ви посакувм убав помин на сите вечерва, без разлика каде и со кого ќе славите .. Кога ќе чукне 00-00, дигнете ја само чашката, сетете на убавите нешта по кои вреди да се памети 2010та и со насмевка простете се од неа.

T

Tetro

Гостин
Глумецот е овој ( http://www.imdb.com/name/nm0827663/ ) а филмот побарај го подолу на линковите :)

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Зависи за кого како, кој како ја видел ситуацијата минативе денови... Сепак отсуството на снегот многу значи, а и недостигот на "новогодишни филмови" кои се послабо и послабо ги пуштаат на било кој канал.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.446
Не е до тоа дали има еуфорија или нема...индивидуално е кој како си ја/го осеќа :icon_lol: Јас сум во по-chill издание за оваа година, па така нема да го изоставам славењето, ама сега ќе биде по-private со мојата госпожа...не ради рецесијава, него така ми иде...:icon_mrgr имајте најубава вечер девојки и момци и се најдобро!
Се гледаме во 2011...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ај некој шо бил низ град плоштад нека каже имало народ немало? Таксистот ми рече ептен било тапа, никој немало.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Ај некој шо бил низ град плоштад нека каже имало народ немало? Таксистот ми рече ептен било тапа, никој немало.
Претходно немаше ного народ,се Албанци/ѓупци ама накај 10 саато подзбера се малку од малку :)

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
И мене истото ми го кажа таксист а освен тоа многу студеше и пола плоштад е зафатен со скулптурата така да и со најдобри намери не би можело да биде како што треба :).

Kajgana Shop

На врв Bottom