Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Истиов муабет од 93-та се врти кога уште на школо одев
Не се замарај со него, излишно е. Се работи за профил на хајтер во комбинација со провокаторски и лицемерен став.Ете поубаво ми е да верувам дека има луѓе кои сепак се чувствуваат поубаво за празниците.
Ако тебе ти се погодиле деновиве намуртени луѓе, јас денес видов многу весели фацки.
Мене еден филм со џуџе, дали том палче се викаше појма немам али битно ми недостига...АБе каде, оти го нема онај филмот секоја година што го даваат ова време, со едни деца кога се противат против чистењето на снегот, и тој секагаш ќе му го чисти снегот со камион голем, незнам мислам ЧИСТАЧОТ ќе го викаат, и на крајот ќе го врзат за знак еден и ќе му го земат камионот....ГО САКАМ ТОЈ ФИЛМ, ме потсеќа на НОВА ГОДИНА :smir:
Ова да.....па добро бе ОВА Е НОВА ГОДИНА???? Па да го видиш некој сега да излези ќе си помислиш на плажа оди.....Овде БТ сонце ПУКА:....Едно процедурално (не оти знам што значи процедурално ама културно звучи)
-само фали снег, малку за атмосфера
Глумецот е овој ( http://www.imdb.com/name/nm0827663/ ) а филмот побарај го подолу на линковитеАБе каде, оти го нема онај филмот секоја година што го даваат ова време, со едни деца кога се противат против чистењето на снегот, и тој секагаш ќе му го чисти снегот со камион голем, незнам мислам ЧИСТАЧОТ ќе го викаат, и на крајот ќе го врзат за знак еден и ќе му го земат камионот....ГО САКАМ ТОЈ ФИЛМ, ме потсеќа на НОВА ГОДИНА :smir:
Претходно немаше ного народ,се Албанци/ѓупци ама накај 10 саато подзбера се малку од малкуАј некој шо бил низ град плоштад нека каже имало народ немало? Таксистот ми рече ептен било тапа, никој немало.
И мене истото ми го кажа таксист а освен тоа многу студеше и пола плоштад е зафатен со скулптурата така да и со најдобри намери не би можело да биде како што треба .Ај некој шо бил низ град плоштад нека каже имало народ немало? Таксистот ми рече ептен било тапа, никој немало.