I
Iblis
Гостин
Какво перење пари, нема таква работа:pos2:
П.С. Коњот на Мисирков и он ќе чита книга?
П.С. Коњот на Мисирков и он ќе чита книга?
Teбе те знаеме што покондирана тиква си.. иди стави венец на "спомениците" наречени Транзиција 92-98[/COLOR]Смешно е трошењето МИЛИОНИ евра народни пари за (глупави) споменици, хахаха. Да не зборуваме што во позадина на сето тоа веројатно се крие перење пари, ХАХАХА.
ваљда заедно сплотени да го браниме за ова парче земја и народот со до последни сили, со својот животОва е сликата од утрински.
![]()
Ако весникот не погрешил во илустрација на споменикот на бранителите, тоа зад нив е белег во облик на топка (а можда и не е, на прв поглед така личи) со некои вдлабнатини.
До денеска не дознав на пример што симболизира споменикот во Струмица
http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=FA346EC6C597A948AC6D901033C98385
Убаво изгледа, кога ќе го досредат уште поубав ќе биде.
Ќе ви ставам венец наскоро на тоа партискиот штаб.Teбе те знаеме што покондирана тиква си.. иди стави венец на "спомениците" наречени Транзиција 92-98
Едит: денес поминав на плоштад, и баш си ја замислив сликата фонтана + аце.. огромоно е, стварно огромно, скептик сум дека ова ќе делува ептен мегаломански, да беше поголем плоштадот, пример до рекорд улица, друго ќе беше...вака , :raz: Крајниот суд ќе го кажам кога ќе се заврши
И фотошоп во риал лајф да имавмеУбаво изгледа, кога ќе го досредат уште поубав ќе биде.
И смета тоа кинескиот ѕид, јас уште утре би го срамнил со земја.
Доста бе ти со политика. Знаеш каде е штабот оди испукај се. Немора во архитектура тебе да те читам за политика.Ќе ви ставам венец наскоро на тоа партискиот штаб.
Ќе имавме главен град по мерка на граѓанитеИ фотошоп во риал лајф да имавме![]()
Само му одговарав на Цитро.Доста бе ти со политика. Знаеш каде е штабот оди испукај се. Немора во архитектура тебе да те читам за политика.
Овој ли?Само му одговарав на Цитро.Претходниот коментар ми беше за скулптурите.
Како да нееее
--- надополнето ---
Смешно е трошењето МИЛИОНИ евра народни пари за (глупави) споменици, хахаха. Да не зборуваме што во позадина на сето тоа веројатно се крие перење пари, ХАХАХА.