Нови игри

Член од
26 февруари 2012
Мислења
271
Поени од реакции
232
Дали оваа новата Tomb Raider е поврзана со претходните три игри (Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary и Tomb Raider: Underworld) во поглед на приказната или е stand alone игра? :)
Prequel е оваа. Нема никаква поврзаност со претходните две, па и претходните 8 игри :) Значи сега за сега е stand-alone, додека не излезе следната. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Prequel е оваа. Нема никаква поврзаност со претходните две, па и претходните 8 игри :) Значи сега за сега е stand-alone, додека не излезе следната. :D
Исто како најновата DmC.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Imam problemi so novata Tomb raider. Imam misija da se iskacam na radio kula i da baram frekfencija za sos signal. Treba da vrtam so a i d kopcinjata ama Lara voopsto ne ja podesuva frekfencijata. Ova e nekoj bag ili?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Imam problemi so novata Tomb raider. Imam misija da se iskacam na radio kula i da baram frekfencija za sos signal. Treba da vrtam so a i d kopcinjata ama Lara voopsto ne ja podesuva frekfencijata. Ova e nekoj bag ili?
da ne treba pobrzo da gi stiskas? xD

kaj mene se bugna neso takodze, pustiv q koa pocnuese nekoe linearno filmce tamu I stopped working mi izvadi.
sea ne se ni startuva, odma stopped working, smeniv krak, jok, nisto.

A ja igrav poveke od 20min

edit izglea defenderov mu teknalo deka postoi
http://i.imgur.com/0Z9N23L.png

nesaka ni so izgasen av da se pusti
aj ide na reinstall.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ке има скоро крак за Simcity?
Највероватно нема воопште да има крак, поради always-online DRM системот. Истото се случи и со Anno 2070 каде што главните функционалности не работеа поради тоа што мора да си цело време online. Највероватно истото ќе се случи и со оваа игра

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Дали оваа новата Tomb Raider е поврзана со претходните три игри (Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary и Tomb Raider: Underworld) во поглед на приказната или е stand alone игра? :)
Тие постари делови од играва беа закон, ова новово нема ни Т од самиот наслов, се е на дланка, опции за препознавање корисни работи, колење животни, надградување на оружја, преживување, хорор елементи кои од памет те вадат, штракање на копчиња едно преку друго, е*ате срањето, ич не ми се допаѓа. На пс1 со денови сме ја играле, потоа на компјутер поновите, во тие делови мораше да се снаоѓаш, да собираш некои елементи да ставаш во некои статуи, да отвараш врати, да нуркаш, да се бориш со ајкули, крокодили, ова нема врска. Што и ќе ме чуди кога од пуцачка игра Call of Duty направија игри со зомби, роботи и остали срања, што веќе човек да очекува. Никаква авантура нема во овој дел, класичен тип на игра со објективи, оди таму, направи тоа и тоа. Јбг, можеби некому ова му се допаѓа но кој е вистински фан на играва, ќе ја мрази.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ке има скоро крак за Simcity?
Највероватно нема воопште да има крак, поради always-online DRM системот. Истото се случи и со Anno 2070 каде што главните функционалности не работеа поради тоа што мора да си цело време online. Највероватно истото ќе се случи и со оваа игра

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Сакаш да кажиш дека нема шанси да ја изиграме новата Сим Сити освен ако не си плеснам 50-тина евра за оригинал??

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Сакаш да кажиш дека нема шанси да ја изиграме новата Сим Сити освен ако не си плеснам 50-тина евра за оригинал??
Да, точно. Ако се сеќавате истото се деси и со Assassins Creed 2, па после нешто излезе крак, кој ги содржеше одредени делови од играта. Ама овие од Ubisoft најдоа друг метод, така да ништо од кракнатите игри, барем не со овие две што ги спомнав. Јас си ја купив Anno 2070

Член од
26 декември 2011
Мислења
450
Поени од реакции
278
Најверојатно следните Томб рајдери ќе бидат нешто како пуцачина,како шо гелдам многу игри усраа од авантури ги претворија во шутер...резидент ивл 6 е веќе шутерска

Kajgana Shop

На врв Bottom