Directx 11 si proverete prvo dali vi podrzuva grafickata jas so mojata 240 GT ke pocekam malku so crysis 3Се разочарав.. ептен ми бара Crysis.
Poddrzuva, ama dzabe.Directx 11 si proverete prvo dali vi podrzuva grafickata jas so mojata 240 GT ke pocekam malku so crysis 3
Имаш DirectX 11 графичка?Мислам дека ќе мо=ам да ја играм Crysis 3, барем на Medium, ако не на повисоки Settings.
Aма работата е што немам интернет да ја спуштам.
Telekabel Problems...
Да. GTX 560.Имаш DirectX 11 графичка?
Ја сум регистриран али тешко дека ќе добиеме.Се регистира ли некој од кајгана за бета верзија или само јас сум ?
Интересно изгледа ама мислам дека не е искочена уштеЗнае ли некој дали излегла The Dark Eye – Demonicon?
И ако веќе ја има, да биде така добар да ми препрати линк за симнување?
Другар и мене исто ми праеше ми викат немате директх 11 а го имам и све пробам нејкеше да се пуштити а вчера ја инсталчирав и ја пуштив на кратко и можеше,пробај да го инсталираш одново последниот апдејт за графицката и ке мојт, јас така пробав и ено се пуштат за сегаDirectX Version: DX11, а кога ја стартувам играта бара DX11.
Прегледај го приврзокот 58878
Е баш сега то мене ми се деси реков ке ја играм и само шо дојде 2 мисија и ми се гасит,валда сега чаре да чекам некој добар крак или фикс за тоЗа оние кој ја играат Крајсис , има проблем со 2рата мисија(блекскрин) и финалниот бос (колку и да го тепаш ништо не му се дешава) ... багови се. Додека не излезе соодветен фикс нема да дознаам како завршува играва