Нови игри

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Другар и мене исто ми праеше ми викат немате директх 11 а го имам и све пробам нејкеше да се пуштити а вчера ја инсталчирав и ја пуштив на кратко и можеше,пробај да го инсталираш одново последниот апдејт за графицката и ке мојт, јас така пробав и ено се пуштат за сега :D
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 06:02 ---

Е баш сега то мене ми се деси реков ке ја играм и само шо дојде 2 мисија и ми се гасит,валда сега чаре да чекам некој добар крак или фикс за то :(
Бара од поновите графички... не да постарите од серијата GF 3xx не ќе можат да ја тераат туку бизнис е у прашање.. намерно е ставен код кој те ограничува ако го немаш според нив пожелниот хардвер..

Играта е пуна со багови... а тек повременото губење на покажувачот на преостаната муниција како нервира...
.. недоработена е...
..има и нов крак ама и од него нема некое фајде...
така до излегувањето на некој асолен апдејт играта ќе си седи деинсталирана...

... ти ибам девелоперите што издаваат недоработени игри...

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.486
Другар и мене исто ми праеше ми викат немате директх 11 а го имам и све пробам нејкеше да се пуштити а вчера ја инсталчирав и ја пуштив на кратко и можеше,пробај да го инсталираш одново последниот апдејт за графицката и ке мојт, јас така пробав и ено се пуштат за сега
Пробав и со нови драјвери, ама јок. Ќе купам графичка нова во АМЦ е 2 500 од тие што го подржуваат DX11 и уште 4 RAM и ќе цепам. Добро кажа vone се е бизнис. Од CryTek имаат договр со AMD и NVidia само на нивните графички да се игра играта но само на одредени вкупно се 25.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Пробав и со нови драјвери, ама јок. Ќе купам графичка нова во АМЦ е 2 500 од тие што го подржуваат DX11 и уште 4 RAM и ќе цепам. Добро кажа vone се е бизнис. Од CryTek имаат договр со AMD и NVidia само на нивните графички да се игра играта но само на одредени вкупно се 25.
Абе.. на 2 монитори ќе играш со таа dx11 oд 2.500 денари.

Ако имаат договор, што не го негирам, јасно ни е сите дека нема на машини од пред 5 години да ги играме новите игри, ама објасни ми како тоа на иста конфигурација првата игра од серијал бара повеќе од нејзиното продолжение после 2-3 години? Неможеме да се жалиме до толку, предобро ги оптимизираат, дури за едвај entry level конфигурации најпоследните игри, што се сосема фер.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Прв скриншот од Assassin's Creed IV: Black Flags! :vozbud:

Се надевам дека ова е вистина!
Моја желба беше следната игра да биде во Кина, а ова воопшто не ми падна на памет.

Добро изгледа, се надевам дека ќе имаме и официјална најава, заедно со трејлер наскоро. :)

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.486
Од Ubisoft објавиа дека на 4.Март во 16:00CET ќе бида тобјавени сите детали за новата Assasin`s Creed IV Black Flag :vozbud:

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Black Flags ќе ја играме на 29ти Октомври! :vozbud:

Но, познавајќи ги Ubisoft, РС верзијата најверојатно ќе ја пуштат еден месец подоцна. :confused:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.117
Поени од реакции
25.180
Дали оваа новата Tomb Raider е поврзана со претходните три игри (Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary и Tomb Raider: Underworld) во поглед на приказната или е stand alone игра? :)

Член од
27 април 2011
Мислења
2.310
Поени од реакции
3.066
Дали оваа новата Tomb Raider е поврзана со претходните три игри (Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary и Tomb Raider: Underworld) во поглед на приказната или е stand alone игра? :)
Мислам дека е prequel али не ме фаќај за збор.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Kajgana Shop

На врв Bottom