Нови игри

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Секоја чест за рецензијава, каков ѕвер!

Иначе вистина е, го играв демото и на се што има Forza 4, додале отворен свет со ПОДОБРА графика и модели на луѓе, ентериерите на колите сега се осветлени целосно и работат, а и се менува периодот од денот, башка ноќни трки, како и трки на земја.

Рачунајте во Forza 5 кога ќе инкорпорираат се ова на перфекционистички начин - лудило.
За мене лично, оваа франшиза (форца 4 и новава) се пресудни во бирање на PS3 или Xbox, заебете се друго.

Уф, аиде нека искача ISO-то, веќе има JTAG rip.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Има некаде торент на нетов да се најде за ПЦ верзијата на 007 Legends? Најдов само за XBOX (иако играта официјално изглегува за 3-4 дена.) (и не не мора да ми пишувате дека е тапа играта :D )

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Секоја чест за рецензијава, каков ѕвер!

Иначе вистина е, го играв демото и на се што има Forza 4, додале отворен свет со ПОДОБРА графика и модели на луѓе, ентериерите на колите сега се осветлени целосно и работат, а и се менува периодот од денот, башка ноќни трки, како и трки на земја.

Рачунајте во Forza 5 кога ќе инкорпорираат се ова на перфекционистички начин - лудило.
За мене лично, оваа франшиза (форца 4 и новава) се пресудни во бирање на PS3 или Xbox, заебете се друго.

Уф, аиде нека искача ISO-то, веќе има JTAG rip.

Човекот незнаеше веќе како да објасни колку е убава :pos:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Има некаде торент на нетов да се најде за ПЦ верзијата на 007 Legends? Најдов само за XBOX (иако играта официјално изглегува за 3-4 дена.) (и не не мора да ми пишувате дека е тапа играта :D )

Играва ќе е продолжение од претходната или тешко? Претходната заврши со James Bond will return....
Крајот ми делуваше како да ќе има продолжение, а оваа новава кажува сосем нешто друго.

Или оваа е нова, а у меѓу време да имало нова, т.е. продолжение на BloodStone?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Играва ќе е продолжение од претходната или тешко? Претходната заврши со James Bond will return....
Крајот ми делуваше како да ќе има продолжение, а оваа новава кажува сосем нешто друго.

Или оваа е нова, а у меѓу време да имало нова, т.е. продолжение на BloodStone?
Ова е посебна игра.Јас колку што знам Бонд игрите немаат продолжение.
Оваа игра е збир од 5 филма ( и 1 ДЛЦ за SkyFall) и секој филм м е посебна мисија

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.733
Поени од реакции
52.675
Откако се разочарав и се откажав од НФС мислев дека завршив со тркачките игри, ама Forza Horizon :cuc:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Medal of Honor: Warfighter Multiplayer...

Според видеово, играва е спој на гејмплејот од CoD: MW2 и енџинот од Battlefield 3.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Ја има пробано некој Viking Battle for Asgard???Вреди да се дл???

Kajgana Shop

На врв Bottom