Нови игри

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.436
Поени од реакции
5.480
Ako mu se igra nekomu Borderlans 2
Na Hamachi

user:Jedah_001
pass:123456

5.203.82.107

Feel free to join

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Дај кажете нешто ако знаете за Hitman Absolution,кога искача,нешто за приказната и друго.Го гледав трајлерот и ептен ми се допадна. :)
20.11.12

Дејвид Батесон(Бејтсон) се враќа како сихронизатор на Господин 47, Кит Карадин е главниот негативен.

The first in-depth trailer for the game shows Agent 47 storming a safehouse, and confronting Diana while she is showering. 47 is "betrayed by those he once trusted and now hunted by the police, he suddenly finds himself at the center of a dark conspiracy and must embark on a personal journey through a corrupt and twisted world, in his search for the truth". At least one portion of the game will be set in Chicago, and the game will take place in the United States. Hitman: Absolution is set at the end of the timeline. Confirmed plot details include series protagonist Agent 47 assassinating his former International Contract Agency handler Diana Burnwood early in the gameand the antagonist is Blake Dexter, a new character to the series.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ubisoft спрема некое изненадување поврзано со Splinter Cell.

Ако речат дека се враќа Michael Ironside, ќе бидам пресреќен, а ако е нешто друго, ич не ме интересира.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Ubisoft спрема некое изненадување поврзано со Splinter Cell.

Ако речат дека се враќа Michael Ironside, ќе бидам пресреќен, а ако е нешто друго, ич не ме интересира.
Ако речат дека прават HD верзија на "Chaos Theory", ќе бидам пресреќен, а ако е нешто друго, ич не ме интересира.

:D

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
King's Bounty: Warriors of the North е слична на серијалот Heroes of Might & Magic. Треба да излезе овој месец
Според трејлерот, не е некја ревулуционерна новост тоа што го нудат, но сепак вреди да се игра. Јас ги имам King's Bounty - The Legend, The Armored Princess и Crossworlds, можам да кажам, ретко кои single player игри ме задржале толку време пред компјутер, само првата игра ја играв повеќе од 90 часа...

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ако речат дека прават HD верзија на "Chaos Theory", ќе бидам пресреќен, а ако е нешто друго, ич не ме интересира.

:D
Not a bad idea.

Одамна се надевав на НD колекција, ама сега ич не ми текна дека тоа би можело да најавуваат. И тоа би било супер. Се надевам дека за брзо ќе кажат шо се големите вести...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.044
Retardirana instalacija e, gleajte sve da instalirate potrebno, od directx i sve od folderot.
I crack fix 5 taka nesto simnete za da nemate problemi, toj od vo originalniot torent dupi.

Igrata e mnogu dobro optimizirana, ja igram na high i 1900 so negejmerska graficka.
Malce gejmplejot e tapa, ama eve sum tek samo so 3 moki. Ke vidime natamu.

Dark King, да, мора стелт да играш за да ти е лесно. Нека не те лажат може како сакаш.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ја испробал некој skidrow верзијата на Dishonored?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Abe raboti i 3DM, ja igram veke cel cas. Samo staj i Dishonored.Crack.Only.v5.0
Ama sigurno i skidrow ne pravi problemi, ako iskocil nivni release.
Не викај 2 пати, skidrow се познати забушанти, последно беше со ПЕС фрката.

Kajgana Shop

На врв Bottom