Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.346
Е тоа најмногу боли......................А па уште кога ке ми текне кој ке ги вози![]()
Е тоа најмногу боли......................А па уште кога ке ми текне кој ке ги вози![]()
Ќе ги украсат да,за два месеца ќе им ебат мајката.е то да. дизајнот му е слаб , а за украсвање ќе ги украсат![]()
ќе ги искубат до последно делче, овие нашите не се да им дајш кола новаЌе ги украсат да,за два месеца ќе им ебат мајката.![]()
Тоа што тропате за некакви појаки или поснажни мотори нема врска. Шкода вози дизел од VW а во овој полицискиов ќе биде 2.0 тди со 170 коња.
Дефинитивно!Инсигнијата би имала топ фаца бе за полиција
![]()
Абе не е за 22 000 евра тоа Јети. Да збориме реално, можеа подобри да најдат за тие пари + не треба сите да се офроуд, можеа и да искомбинираат нешто. Можеа и некое возило помало да земаат (потесно). Сепак и до вкусот е работата ама јас си стојам на моетоПа шкодата носи волксваген мотор бе друже - квалитет! Или само гољф и пасат (со акцент на првото „а“) се признава?
Па мене баш ми се свиѓа оти може и офроуд да се вози, освен тигуанот, другите понудени возила немаат ваков плус.
Мене па ич куро не ме боли кој ќе лапни пари. Секако јас нема ништо да видам, а дека ќе лапни некој сигурен сум.не ме интересира што ке возат нашиве џандари... за нив само застава!!! како ги возат и застава им е многу.. сакам друго да искоментирам.. - пево требаше сеат па сеа шкода... првиот тендер го поништија демек имало пропуст сега све е у реду а? ме интересира само кој ке лапне дел од зделкава што ке ја напраат мвр со порше македонија... некој ке земе паричка и тоа повеќе од сигурно!!!