Нови возила за македонската полиција

G

galaxy

Гостин
Ако имаше анкета ќе притиснев НЕ.
Има други приоритети ако имаме пари за трошење.

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Па ако има пари за трошење нека земат ауди а6 2.0 тди, ем брзо ем економично (ова главно за на отворено), а за во град можат да земат нешто од класата на пежо 308, меган, голф (дизел се разбира)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Нека им ги вратат 101ите.

Не е за секој убава и нова кола. Крајслерите ги уништија одма, а се дадоа ѓавол-ипол пари за нив.

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Дедо Мраз на пат кон Македонија ... исполнета желбата на МВР ...
asdasda.jpg

Член од
12 октомври 2011
Мислења
377
Поени од реакции
116
И нормално од додатна опрема, алко тест и дрога тест на вработените. Со 24 часовна камера вклучена што прават.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Крајслериве ми се некако најполициски. Нема потреба да се менуваат, само нека им напраат добар ремонт.
А веќе коа запнале нека земат BMW 3-ки

M

Mussolini

Гостин
Мои предлози...

И тако и вако ко треба некој некој да преведат, носат комбиња така да, дури и многу им се за таа работа шо ја праат: јадат бурек во нив и се мањачат на девојките (чест за поединци од полицијата шо не се такви)..
--- надополнето: 24 декември 2011 во 18:43 ---
Замисли ја Гоца до него или некој дебел цакјан со бурек :)
пфф... абе ти шо тее на тебе? дали ти мислеш оти таа кола ке ја гледаш повеке од месец време на патиштата?? абе со се полицајците може да ја украдат...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Ја нејќам да ме бркаат џандари, ама коа веќе би ме бркале сакам тоа да бидат Ford Crown Victoria:icon_lol:
Баш е добра колата

Или нека земат вакво, нека имаат и џипови модерни :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Нјадобро да му купат smart или некоја друга мала кола и онака не прават ништо освен што си се возат низ град со колите и ги паркираат на несоодветни места.
Тоа е чест пример по градовите. Ако видам погрешно паркирано полициско возило каде може да го пријавам:) ( и да го изедам после ќотекот следстено)?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Што знам, јас сум за некој јапонец како Тојота со мала потрошувачка, Корола или Аурис би рекол.

Kajgana Shop

На врв Bottom