- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.897
Каква стока, грицкала семки и плукла. Еј па женско.Старата беше многу полоша комисија, мене горан со камион со приколка на времето ме возеше 45 минути за на крај да ме однесе на судска палата и битпазар. Таа сузе грицкаше семки и пљукаше на шофершајбна и цело време јадеа гомна. На крај се скаравме за да ми речат врати не од кај што не зема и не сакаа да даваат понатамошни инструкции ама им реков дека се на испит и дека законски мора да даваат инструкции и дека после ова ќе одам да поднесам приговор за тоа што ме тераа да полагам на улици каде што има забрана за шлепери, дека пушеа цигари и дека разговараа со тенденција да ме бутнат и дека ќе барам во приговорот главен доказ да биде видео снимката. Кога стигнавме ми рекоа да излезам од камионот, го викнаа инструкторот и отидоа од спроти. Излезе инструкторот, ми ја даде возачката и ми рече честитки си положил, бегај овие не сакаат да те видат. За кур ми се да ги гледам и јас, тие беа најголемите гадови од старата комисија и баш ми е ќејф што ги шутнаа.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk