Ф
Флеш
Гостин
Ќе одиме на 3 или после на 3 ... Да видиме ... за потврдата е сигурно НЕ ,не може да возиш . До рамно 75 граница можеш само да возиш. Со постар напред секако
Значи сепак мора напред да седи, а ако е пијан и напред и за тоа има казна, налетт.. :/Ќе одиме на 3 или после на 3 ... Да видиме ... за потврдата е сигурно НЕ ,не може да возиш . До рамно 75 граница можеш само да возиш. Со постар напред секако
Од кога почнаја да се носат 2 слики за возачка ?дали може сликиве 2 што треба да им се остават таму да бидат слики од матура ( со тоа што сум малце настрана сликан) или треба нови да правам?
не знам точно за што се на тоа бројот коа се јавив и кажа таа и две слики да носам.. ваљда за книшката сеОд кога почнаја да се носат 2 слики за возачка ?
Или за книшката за поени прашваш ?
Ако се за книшката не можи од матура, ќе ти ги вратат. Јас ко ја вадев ми рекоја да сум се сликал право и со бела позадина.не знам точно за што се на тоа бројот коа се јавив и кажа таа и две слики да носам.. ваљда за книшката се
било какви однеси, јас од осмо одделение однесовне знам точно за што се на тоа бројот коа се јавив и кажа таа и две слики да носам.. ваљда за книшката се
може, јас такви однесов не ми правеа проблемдали може сликиве 2 што треба да им се остават таму да бидат слики од матура ( со тоа што сум малце настрана сликан) или треба нови да правам?
Креативни се што сакаш речи.Од 2017 година нови возачки дозволи со чип
Возачите повторно ќе мораат да вадат нови возачки дозволи, кои овој пат ќе имаат и вграден чип. Оваа новина ќе стартува од април 2017 година, но засега најавите се дека нема да биде обврзувачка за сите возачи. Нови дозволи ќе добијат оние кои првпат ќе аплицираат за ваков документ или доколку ги изгубат исправите. Сите други возачи ќе можат да ги заменат возачките дозволи по истекот на нивната важност. Колкава ќе биде цената за замена на старите со нов возачки дозволи - дополнително ќе се утврдува.
Повеќе
Наскоро и новите лични карти ке бидат со чип па така МВР повторно ќе се огласи дека и тие ќе треба да се менуваат.
Ваљда исто ко да немаш возачка.ако ме застанат со потврдата додека сум шо може да ме закачат? колку јурци?
Смееш низ градот..А за подалеку почекај си возачка,и ќе си бидеш раат..Се накотија милицајците,стојат на секој 3 километра..Со тоа потврдата смеам ли да возам или морам да чекам возачка?