- Член од
- 21 ноември 2008
- Мислења
- 617
- Поени од реакции
- 63
Не. Но не го правев законот јас.А колку возење треба од еден град до друг? 14 дена?
Не. Но не го правев законот јас.А колку возење треба од еден град до друг? 14 дена?
Добро е.Не. Но не го правев законот јас.
Во Медика плус, лекарското чини 1200 денари, а прва помош 800.лекарско кај може да се извади и што пари е ? (Скопје)
Иста цена е мислам, 1657 денари .... за секое повторување на тестот,паднеш,ја плаќаш оваа сума.колку пари е по втор пат да уплатиш градска?
данкеИста цена е мислам, 1657 денари .... за секое повторување на тестот,паднеш,ја плаќаш оваа сума.
Слабо активност :/Положив во петокот Б категорија, сеа треба да се јавам да закажам за сликање, колку кошта по редовна а колку по итна постапа издавање и за колку време ти ја даваат по итна а колку по редовна
Ќе си одиш МТВ и ќе си прашаш,цепаш право само кога ќе влезеш , подобро почекај си со редовна постапка ,сигурно нема да леташ одма кЉикСлабо активност :/
По итна постапка мислам дека е околу 1.300 денари,а возачката треба да ти биде готова за 48 часа т.е ако се сликаш во понеделник во среда после ручек треба да е готова.Положив во петокот Б категорија, сеа треба да се јавам да закажам за сликање, колку кошта по редовна а колку по итна постапа издавање и за колку време ти ја даваат по итна а колку по редовна
Уплатив се сликав по редовна 600 денари и ми рекоа за 10 дена да си ја подигнам возачката, треба 10 работни дена или нема врска битно 10 да се ?, а и имам слушнато дека ја правеле за 2-3 дена ама не ти ја даваат, иначе дали може у меѓувреме да се вози со тоа потврдата што ти ја даваат ??Ќе си одиш МТВ и ќе си прашаш,цепаш право само кога ќе влезеш , подобро почекај си со редовна постапка ,сигурно нема да леташ одма кЉик
Значи сепак ќе мора да причекам уште малце, дека читав на темава имаше муабети дека може со тој лист да се вози, иначе смеам кола со точно 75 KW да возам или под 75 ?? и ме интересира тоа за над 11 часот па се до 5, ако до мене седи постар од 25 години јас можам да возам, дали тој МОРА да седи до мене или може и позади и дали смее да е мале потпивнатНе може ,кога ќе си добиеш возачка и книшка,тогаш можеш . Мора да запазиш,возач почетник си сега следниве 2 години, нула процент алкохол, јачина на кола до 75, од 23-05 нема возење .