- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Преку ден може да се вози кола појака од 100 коњски сили првите 3 години ?
НЕ!!!Преку ден може да се вози кола појака од 100 коњски сили првите 3 години ?
aко положиш на 18 години тогаш до 21 година те сметаат за возач почетник.^ 2 години откако ќе ја земеш возачката, смееш да управуваш со такво моторно возило. По тој период, веќе не си возач-почетник. Значи не 3, туку 2.
а на 21на?aко положиш на 18 години тогаш до 21 година те сметаат за возач почетник.
E да, не ми текна на тоа, "среќа" што положив на 19 години.aко положиш на 18 години тогаш до 21 година те сметаат за возач почетник.
Со срека без негативен.Јас утре поднесувам документи за да полагам наредниот Четврток.Утре одам да полагам тестови па ќе видиме што ќе бидне.
Благодарам брат ; )Со срека без негативен.Јас утре поднесувам документи за да полагам наредниот Четврток.
Фотокопија ќе ти заврши работа за тие 2 недели... бар ти ќе си бидеш исправен од твоја страна, другото не е твој проблем!Е ајде де.... на шалтер службеничката ми рече дека старата возачка ќе ми ја земат и ќе бидам 2 недели без неа. Ако не ми ја земат ќе биди супер. Ќе видам шо ќе бидни среда.
Ke ti dadat eden list i so toj list moze da se vozi.Е ајде де.... на шалтер службеничката ми рече дека старата возачка ќе ми ја земат и ќе бидам 2 недели без неа. Ако не ми ја земат ќе биди супер. Ќе видам шо ќе бидни среда.