Новите пакети DUO Extreme од On.net

Статус
Затворена за нови мислења.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
аааа,убрзале работа изглеа..префрлиле у 4та,али можат и у 5та!!! еллел за некој ден идам и ја да потпишам!!!:vozbud::vozbud:
pa da ti kazam iskreno vo t-home edno prijatelce mi so gi kuca u komp. dogovorite mi go zemal odma drugiot den koa mu stignal i odma go stavil u pc... e tuka malce sum karil inace isto mislam deka si e procedurata za site vo on.net do 30 rabotni se ceka...eve veke 3-4 den ne sum pusten opremata mi dreme taka:D se macam so ova smrdliviov telekabel uste:))))

С

Спенсер

Гостин
pa da ti kazam iskreno vo t-home edno prijatelce mi so gi kuca u komp. dogovorite mi go zemal odma drugiot den koa mu stignal i odma go stavil u pc... e tuka malce sum karil inace isto mislam deka si e procedurata za site vo on.net do 30 rabotni se ceka...eve veke 3-4 den ne sum pusten opremata mi dreme taka:D se macam so ova smrdliviov telekabel uste:))))
незнам,ја ке останам на моменталниот број,не мењам број... би требало побрзо да биде,....

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
не е до твоите врски, него процедурата е сега скратена по налог на АЕК.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
баш ако го задржуваш бројот од телеком се чека подолго. не сакаат да одјават (зошто би сакале, по дифолт само со претплата добиваат 10 евра секој месец). јас чекав месец дена за да може да ме одјават од т-хоум и да ме префрлат на он нет. и плус првиот ден низ нос ми искочи све зашто наводно од т-хоум не ги пуштале он нет целосно да префрлат, па не ми звонеше телефонот, интернетот одвај се среди. македонска работа :toe:

незнам,ја ке останам на моменталниот број,не мењам број... би требало побрзо да биде,....

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Еј луѓе ај кажете дали ви е намалена сметката за Фебруари. Мене не ми е, и отидов во салон и ми рекоа дека сигурно е некоја грешка. За Март ќе ми била намалена.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.529
Поени од реакции
2.680
Еј луѓе ај кажете дали ви е намалена сметката за Фебруари. Мене не ми е, и отидов во салон и ми рекоа дека сигурно е некоја грешка. За Март ќе ми била намалена.
Како мислиш намалена?Мене ми дојде 1769ден колку и што треба да дојде за цел месец.Изгледа ти сакаш да кажеш пример те приклучиле 10 дена пред да заврши месецот и пак ти дошло да платиш 1769 ден за тој месец.Тоа ли е?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.786
Поени од реакции
12.258
Не знам дали viktor_mak збори за истото, но во јануари, кога имаше (барем кај мене) проблеми со конекцијата-пола ден имаше, пола немаше конекција, ми ветија дека сметката ќе биде намалена. Но не беше, не знам зошто.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Како мислиш намалена?Мене ми дојде 1769ден колку и што треба да дојде за цел месец.Изгледа ти сакаш да кажеш пример те приклучиле 10 дена пред да заврши месецот и пак ти дошло да платиш 1769 ден за тој месец.Тоа ли е?
Не знам дали viktor_mak збори за истото, но во јануари, кога имаше (барем кај мене) проблеми со конекцијата-пола ден имаше, пола немаше конекција, ми ветија дека сметката ќе биде намалена. Но не беше, не знам зошто.
Токму за тоа што го кажа Lurtz зборувам. Мајка ми беше во Он.Нет уште пред еден месец и потпиша приговор во кој стоеше дека месечната сметка за месец Фебруар ќе биде намалена. Но од таа намалена сметка ни трага ни глас. Сметката повторно е 1061 денар (Дуо Лајт).
И Lurtz не беше проблемот само кај тебе. Низ цело Скопје имаа проблеми поради недоволен број на ИП адреси и проблеми со централата.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.786
Поени од реакции
12.258
Да, повеќето корисници имаа проблем. За сметката пред малку прашав, одговор-
да гледам имате одобрено попуст, но не ви е реализиран. Ај ќе пренесам на колегите за следниот месец да одобрат попуст.
Дали ќе се држат до усниот договор (и приговорите) за одобрен попуст не знам, но сепак не раснат пари под дрво. Штом ветиле, треба да дадат. Се надевам ќе биде.

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Imav podneseno prigovor za januari za konekcijai internet brzina.Smetkata za mesec fevruari mi e samo 25den se drugo mi e odbieno.Znaci bebeto se dodeka ne zaplace majkata mleko ne mu dava:pos2::pos2::pos2:

P

Princ

Гостин
Ај едно прашање кое злато вреди:
На Duo Extreme колкав трафик имате направено највише? :)
Значи зборуваме за период од еден месец.

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Јас едно 150 гига напраив за фебруари. :)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.786
Поени од реакции
12.258
Откако сум на екстрим не ја забележувам потрошувачката, но за февруари забележав околу 125 гига. Некогаш повеќе, некогаш помалку зависно од тоа колку нови (или добри) филмови и игри се излезени тој месец.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.529
Поени од реакции
2.680
Download имам едно 30 до 35 гига а upload имам едно 70 гига направено за февруари :)

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
ne sum proveril ali sigurno mesecno minimum nad 120giga.u prosek mesecno siminjam 15 HDRip filmovi otprilike 8giga eden,znaci ke mu dojde nekade 150+ giga mesecno.

samo da ne pocnat pak problemite so ip adresive denovive primetiv nekolku puti ip konflikt...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom