Добро кажано!Добро е што се опремуваат со нова техника, но треба и да се доекипираат и соодветно да ја искористат новата опрема. Инаку џабе е. Исто како да земам тесла, а не знам да ја користам. И техничката поддршка малку поинаков пристап, да не не прави ниту улави (посебно им се омилени финтите исклучи-уклучи модем од струја и стави директно телефонскиот кабел од штекер во модем), ниту да се понаша како да сме програмери за Microsoft. Во најмала рака безобразно од нив делува предлогот "дечко ако не знаеш како, викни комшија или пријател", пошто се обврзани да пружат нормална функција на телефонска и интернет линија, дали преку телефон или ќе пратат екипа, договорот ги обврзува. Но, Македонија и се е можно (досадна реченица, но вистинита).
Ова денес ти се јави? Мене истото пред некој ден, ама одма му сменив од 23 на пример 34 или 44 и пораката ја снема. Којзнае што му беше, а за прашување немав сили.
Зошто ли мислам дека повторно мака ќе мачиме со воспоставување на конекција и барање на слободна ИП адреса, а и карање со вработените во Ох Не?!
Да бе вчера ми се јави, али еве денес е ок, нема никакви проблеми.Ова денес ти се јави? Мене истото пред некој ден, ама одма му сменив од 23 на пример 34 или 44 и пораката ја снема. Којзнае што му беше, а за прашување немав сили.
Абее, играла се деца у оннету :smir:. Во секој случај нормално е одвреме навреме да има и прекини, ја не се врзувам 24 саати на нет, но најбитно е да врши функцијата за која сме го земале. А мене сега засега ми ја врши (со исклучок на она стара-нова опрема проблемотДа бе вчера ми се јави, али еве денес е ок, нема никакви проблеми.
аааа,убрзале работа изглеа..префрлиле у 4та,али можат и у 5та!!! еллел за некој ден идам и ја да потпишам!!!Samo da se isprskam malce mi se javija denes da idam po opremata prijaviv na 9ti denes e 23ti znaci 11 rabotni dena ova mi se sviga.... ali koj ke ceka use nedela dena da pustat signal
И кај мене е така ама не верувам дека е нешто до интернетот еве отварам гледам на други страници како metacafe што имаат видео клипови кај сите без проблеми работи само на youtube заебава.Ај би требало да се средиШто му е денес на интернетов, со два на саат отвара клипчиња на јутуб
И кај мене се јавува истиот проблем, ама обично кога симнувам нешто подолго време. Е сега некогаш нема проблем, односно грешката се појавува и никому ништо, а понекогаш се десконектира. Е тука мислам дека е штосот - се додека не го исклучам пребарувачот, односно торентот, нема шанси повторно да се конектирам, а кога ќе го направам тоа се е повторно нормално. Мислам дека е контрола на претерано и долго симнување.Ова денес ти се јави? Мене истото пред некој ден, ама одма му сменив од 23 на пример 34 или 44 и пораката ја снема. Којзнае што му беше, а за прашување немав сили.