Па да не го урочам сега засега добар е.Стабилен е не паѓа за скоро две недели што го имам дали еднаш само снемало интернет и тоа за многу кратко време.Имам само една мала замерка и не знам поради што би можело да е тоа.Пингот е поголем за разлика од WADSL што го имав и осеќам дека со дуото малце поспоро ми отвара некој страни.Али и за тоа најдов да се каже решение иако треба да поработат на тој проблем.Ги забрзав максимално Мозилата и Операта и сега страниците ги отварам побрзо.Најубавиот дел се нормално торентите
На добри торент страни како Замунда итн брзината на интернет е 9.5 мегабита во секунда и моментално сега уплоадирам со скоро 1 мегабит во секунда така да во тој аспект сум презадоволен.Еден двд рип филм од 700мб се симнува за непуни 12 минути така да презадоволен сум за тоа.На рапидшер јеби га ако немаш премиум акаунт како ке ти се погоди некад иде супер некад е катастрофа.Телефонот морам да кажам дека испадна поквалитетно сега него кога бев на Т-Хоме.Ја сум задоволен пред да го ставам дуото си земав нови телефонски кабли си сменив старите ги фрлив што да кажам за мене е добар за другите не можам да кажам ништо