- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 403
- Поени од реакции
- 7
Оваа година тешко.
Ај повеќе среќа следната.
И ние да дочекаме да дојде во нашиот град.
Ај повеќе среќа следната.
И ние да дочекаме да дојде во нашиот град.
Кога бев во оннет за екстрим (околу 12 декември) пакетот, имаше еден муштерија што рече дека е од Ѓорче и дека имал проблеми, не со оннет туку со телекомот. Му рекле дека нема техничка можност, па правеше некои писма, жалби... пцуеше. Значи не е се до оннет. Испаѓа дека ако т-хоум не се смилува нема шанси да добиеш линија во оннет. Рече ќе проба да даде молба во т-хоум за чисто да види дали ќе го одбијат, дали стварно нема техничка можност. Значи плаќаш 30-40 години дебели пари за телефон, за на крај да откриеш дека парите иделе во етерот :uvo: Што направи човекот не знам.Jas potpisav na 30.oct i uste ne mi se javile.. Inace sum od Gjorce.. Samo mi vikaat ocekuvaj nedelava da ti se javime.. Abe svasta :uvo:
Druze, abe jas koga bev da potpisam dogovor, oni prvin me prasuvaat koj mi e domasniot telefon i proveruvaat dali ima tehnicka moznost. I ispadna deka ima, i mi dadoa da potpisam dogovor. E sea ako oni si planirale deka ke stavat porano, pa da ne gubat musterii mi dale da potpisam dogovor, togas neznam so da kazam.. Stvarno se zagreota.Кога бев во оннет за екстрим (околу 12 декември) пакетот, имаше еден муштерија што рече дека е од Ѓорче и дека имал проблеми, не со оннет туку со телекомот. Му рекле дека нема техничка можност, па правеше некои писма, жалби... пцуеше. Значи не е се до оннет. Испаѓа дека ако т-хоум не се смилува нема шанси да добиеш линија во оннет. Рече ќе проба да даде молба во т-хоум за чисто да види дали ќе го одбијат, дали стварно нема техничка можност. Значи плаќаш 30-40 години дебели пари за телефон, за на крај да откриеш дека парите иделе во етерот :uvo: Што направи човекот не знам.
Да ти се јават за опрема да можеби ке ти се јават али за да ти пуштат интернет одма оваа недела тоа тешко друже.Од денот кога ке ја земеш опремата ке треба да чекаш уште 7 РАБОТНИ ДЕНА за да ти пуштат линија.Сите што имаме ДУО сме чекале толку веруј ми ни ти не си исклучок.Така иде тоа.Гарант после Нова Година ке ти се среди работата.Brat mi se javil deneska i mu rekle deka ke mi dale oprema i ke mi pustile internet do kraj na nedelava.Da vidam da ne veruvam.Ke kazam sto se slucilo do petok.
Taka mu rekle na brat mi.Ama ke vidam sto ke se sluci do petok,pa togas ke pisam pak.Да ти се јават за опрема да можеби ке ти се јават али за да ти пуштат интернет одма оваа недела тоа тешко друже.Од денот кога ке ја земеш опремата ке треба да чекаш уште 7 РАБОТНИ ДЕНА за да ти пуштат линија.Сите што имаме ДУО сме чекале толку веруј ми ни ти не си исклучок.Така иде тоа.Гарант после Нова Година ке ти се среди работата.
Да ти се јават за опрема да можеби ке ти се јават али за да ти пуштат интернет одма оваа недела тоа тешко друже.Од денот кога ке ја земеш опремата ке треба да чекаш уште 7 РАБОТНИ ДЕНА за да ти пуштат линија.Сите што имаме ДУО сме чекале толку веруј ми ни ти не си исклучок.Така иде тоа.Гарант после Нова Година ке ти се среди работата.
А затоа една колешка се пофали за недела две и ставиле, не ми се веруваше, мислев врски бркала. Значи до пакетот е. Ок, да си знамDoznav deka na tie sto imaat staveno duo lite im stavaat za nekolku nedeli, a nie so extremov ke cekame dodeka ne pojde nekoj do off.net i da gi raznese so edna bomba.:violent1: