Новите пакети DUO Extreme од On.net

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
А зошто бе воопшто чекате? Вие сте највише криви што чекате и се жалите. Немојте да чекате и крај. Јас имав поднесено барање за MaxTV, ми се јавија да потпишам договор и уз пат ги прашав за колку време ќе ми инсталираат, ми вика за 2-3 недели. Фала ви многу, поништете го моето барање. Ако не ми одговара, не чекам.

Бато една работа ке ти казам мене ми казаа за 30 работни дена ми одговара не ми одговара се ресив али не се ресив за 3 месеци да бидеме јасни а сега касно е висе за чао пријатно сум се изнацекал тоа ти се лоши муабети ...

Член од
13 април 2007
Мислења
67
Поени од реакции
0
Бато една работа ке ти казам мене ми казаа за 30 работни дена ми одговара не ми одговара се ресив али не се ресив за 3 месеци да бидеме јасни а сега касно е висе за чао пријатно сум се изнацекал тоа ти се лоши муабети ...
Druze, tuka si vo pravo. Da znaev deka treba da cekam 2 meseci, ako ne i poveke, nemase voopste da potpisuvam dogovor za DUO. Ke si se staev na ova Neotel ili kako i da se vika, i ke si furav.. Za 1 nedela ke mi staea, i gotovo.. Toa ti e, OFF.NET!

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Ме интересира дали тие што имаат потпишано пред 14 ноември до сега им се имаат јавено и имаат ставено дуо ехтреме.

Член од
13 април 2007
Мислења
67
Поени од реакции
0
Jas potpisav na 30.oct i uste ne mi se javile.. Inace sum od Gjorce.. Samo mi vikaat ocekuvaj nedelava da ti se javime.. Abe svasta :uvo:

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
posle nekolku dena testiranje na duoto eve go rezultatot.telefonot e ok kvalitetot na zvukot e najnormalen ko kaj t-home.internetot e kako sto ocekuvav nestabilen varira od 4 do 10Mbps,na speedtest sekoj nareden test e razlicen(od 1 do 10Mbps)maksimalnata brzina ja dobivam samo so poveke sideri na torrent i na rapidshare so premium accaunt se na se negativna strana e nestabilnosta na brzinata

Член од
27 октомври 2008
Мислења
115
Поени од реакции
8
Jas imam potpisano dogovor na 2 oktomvri i uste mi se nemaat javeno za da zemam oprema. Bev da prasam do kade e baranjeto i mi rekoa deka najkasno do 4 januari bi trebalo da bide gotovo. Ama ne veruvam deka ke bide i do togas zasto od T-Home sigurno ke go odbijat pak baranjeto zaradi smetkata sto ke dojde za 12 mesec. Ostanuva da cekam do 4 januari pa ke vidam dali ke mi se javat i do togas :)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
posle nekolku dena testiranje na duoto eve go rezultatot.telefonot e ok kvalitetot na zvukot e najnormalen ko kaj t-home.internetot e kako sto ocekuvav nestabilen varira od 4 do 10Mbps,na speedtest sekoj nareden test e razlicen(od 1 do 10Mbps)maksimalnata brzina ja dobivam samo so poveke sideri na torrent i na rapidshare so premium accaunt se na se negativna strana e nestabilnosta na brzinata
Не ти го разбирам болдираново погоре.Како мислиш нестабилноста на брзината.Во што осеќаш дека е нестабилен.Јас имам истотака Duo брзината е секад стабилна.Не те разбирам овде ако сакаш објасни ми?

Член од
13 декември 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
Не ти го разбирам болдираново погоре.Како мислиш нестабилноста на брзината.Во што осеќаш дека е нестабилен.Јас имам истотака Duo брзината е секад стабилна.Не те разбирам овде ако сакаш објасни ми?
nestabilnost..kako da ti objasni i ja go imam istiot problem varira od 6 -10 celo vreme ke vidime ponataka kako ke bide..:( no dobroto e so barem go imam nekoj uste cekaat

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.902
Поени од реакции
722
nestabilnost..kako da ti objasni i ja go imam istiot problem varira od 6 -10 celo vreme ke vidime ponataka kako ke bide..:( no dobroto e so barem go imam nekoj uste cekaat

Еве како да објасни.Под нестабилност на интернетот се подразбира цело време да ти пага да неможеш да седиш на интернет повеке од 20 мин(така го трефнав).А за варијабиноста не сте ни први ни последни што покажува така на крај краева ни ова не е најверодостен тест за интернетот.Вие сами ке си ги забележите падовите на брзината.Јас имам проблеми со рапидшер несака да ми симинја повеке од 40 кбпс или зависи а другарче со соло15 симиња со 400кбпс нема везе одамна ми е надминат тој комплекс ама малку како да се попраи оди со некои 290-330 кбпс.

Член од
23 јануари 2005
Мислења
571
Поени од реакции
8
Еве како да објасни.Под нестабилност на интернетот се подразбира цело време да ти пага да неможеш да седиш на интернет повеке од 20 мин(така го трефнав).А за варијабиноста не сте ни први ни последни што покажува така на крај краева ни ова не е најверодостен тест за интернетот.Вие сами ке си ги забележите падовите на брзината.Јас имам проблеми со рапидшер несака да ми симинја повеке од 40 кбпс или зависи а другарче со соло15 симиња со 400кбпс нема везе одамна ми е надминат тој комплекс ама малку како да се попраи оди со некои 290-330 кбпс.
А ти што под разбираш под поимот до 10мбпс? Може ли да ми објасниш?

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.902
Поени од реакции
722

Нема потреба да ти објаснувам сам си го кажуваш одговорот ДО 10 МБПС никој не ти гарантирал дека нонстоп 10 дури и кога потпишуваш ти кажуваат дека брзината варира од 7 до 10.А ако сакаш на некои страни фул даунлоад постои Премиум акаунт.

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
@noob poimot do 10mbps e jasen poentata e kolku e konstantnata brzina.em baska znaes li sto e poimot bluljaska rabota?da se reklamira internet so brzina od 10mbps a da se dava brzina do 10mbps.se slozuvas?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.812
Поени од реакции
4.259
Of be NArode..koi 10mb/sek hahahah:nenene::nenene::nenene::nenene:
TEska rabota vo ovaa napatena i namacena MKD

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Како што гледам други што чекаат и пред мене значи и јас ќе се изначекам додека неспособниве да ми стават duo extreme.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom