Новинарите се ретардирани, Љиља е горда, а Тоше почива во мир!

Статус
Затворена за нови мислења.

Сапун

. . .
Член од
10 јули 2007
Мислења
1.642
Поени од реакции
4
aбе овие нaшиве сите се 3a у пен3ијa...Овaa од Хрвaтскa со убaво јa прaшa се a тој голaтa глaвa со прстот во нос "Врaти ги пaрите и 3aмини".Боже овој новинaр?3борувa глупости декa Тоше aко сaкaл можел дa се жени бидејки и он(новинaрот)бил женет нa 25 години..

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ме воодушевува колку брзо Љиља стана „горда маченичка достојна за почит„. Никој не вели дека ради неа си отиде Тоше, ама не може да се бега од фактот дека типката има многу нечисто играно, дека многу и должи на оваа држава и дека колку и да беа новинарите безобразни и одвратни - тоа не ја намалува нејзината вина.
Па добога, жената сама призна кои се врски со мафијата ги имала.
Не ја прајте кутрата-од-новинари-безмилосно-нападната-измачена-женичка!

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Ме воодушевува колку брзо Љиља стана „горда маченичка достојна за почит„. Никој не вели дека ради неа си отиде Тоше, ама не може да се бега од фактот дека типката има многу нечисто играно, дека многу и должи на оваа држава и дека колку и да беа новинарите безобразни и одвратни - тоа не ја намалува нејзината вина.
Па добога, жената сама призна кои се врски со мафијата ги имала.
Не ја прајте кутрата-од-новинари-безмилосно-нападната-измачена-женичка!
Ме интересира вина за што?
Колку и да играла нечесно и прљаво,тоа сега не е битно и факт е дека да не беше она,Тоше ќе беше само локална Македонска ѕвезда,а не да стигне дури до Лондон.

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Да тргнеме од тоа колку и должи на Македонија.
И?
Искрено,после се и не ме интересира колку и должи на Македонија,јас ти или било кој од тука рецимо тие пари нема ни да ги видиме,што е битно колку и должи на Македонија,ако и ги врати ќе ни дадат нас по некој денар,ако даваат да ја бркаме да ја колиме...

Член од
29 ноември 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
Која вина? Никој не е светец па сигурно не е ни Лилја, ама некој да ја прави кривец за сообраќајна несреќа во која и таа била жртва е апсурд.
Тоше имал целосна доверба во неа што и потврдува со своите последни изјави, а сега некој сака да каже дека тој бил залажуван, манипулиран, искористуван и што веќе не од својата менаџерка.
Тоа ми е во најмала рака омаловажување на Тоше и неговата моќ за расудување во кој може да има поверение а во кој не и со кој може да работи.
За 5,5 години сите можеме да процениме кој човек колку вреди, па сигурно и Тоше проценил дека со Лиља функционирал добро и останал со неа да работи.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
И?
Искрено,после се и не ме интересира колку и должи на Македонија,јас ти или било кој од тука рецимо тие пари нема ни да ги видиме,што е битно колку и должи на Македонија,ако и ги врати ќе ни дадат нас по некој денар,ако даваат да ја бркаме да ја колиме...

Значи, за да биде се добро и да бидат сите среќни и задоволни - оваа држава треба да и го прости долгот?!
Ај ако не на сите да им ги простиме долговите, неплатените даноци, палатите по Водно за кои немаат ни еден легален денар?
Или не важи за сите вплеткани во црниот бизнис истиот закон?
Што ја прави Љиља поинаква??

Која вина? Никој не е светец па сигурно не е ни Лилја, ама некој да ја прави кривец за сообраќајна несреќа во која и таа била жртва е апсурд.
Да, ако ме прочиташе ќе видеше дека не станува збор за тоа дали она е виновна за смртта на дечкото. Јас зборувам чисто за тоа што ДОЛЖИ!

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Значи, за да биде се добро и да бидат сите среќни и задоволни - оваа држава треба да и го прости долгот?!
Ај ако не на сите да им ги простиме долговите, неплатените даноци, палатите по Водно за кои немаат ни еден легален денар?
Или не важи за сите вплеткани во црниот бизнис истиот закон?
Што ја прави Љиља поинаква??
Не ја прави ништо поинаква,дали била или небила замешана у црни бизниси не ме интересира,убаво си кажуваш има еден куп со палати на Водно,што не ги бркаат нив да си ги платат даноците,впрочем,каде беа нашите власти пред да умре човекот да му ги бараат даноците,или сега им текна,нејќеле може да го вознемируваат да му бараат даноци,треба уште многу за да бидат сите среќни и задоволни во оваа држава,не само 180 иљади евра.

Член од
29 ноември 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
Некаде прочитав дека ќе ја прикажувале емисијава ЦРНИ БИСЕРИ,та поцрни не можеа да бидат, насекаде низ Балканов!
Доколку е вистина дајте ви се молам да апелираме некако да не се прави тоа!Таков срам да ни гледаат и другиве држави НЕ!!!

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Само ќе кажам нешто што досега го имам повеќе пати кажано а тоа е дека повеќето новинари се одвратни створења. :tapp:

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Јас зборувам чисто за тоа што ДОЛЖИ!

Па добро бе дали вас ви е јасно дека ние живееме во правна држава и дека секој во неа што го има прекршено законот си одговара пред суд.

Никој нема право некого да обвинува, за тоа постои СУДОТ.

И доста со коментари ДУЖИ ДУЖИ !!!!!
Каде најдовте дека Љиљана ќе биде поштедена за тоа што не платија данок на државата. Незнам како треба тоа да се објасни за на сите да им биде јасно.

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Дај те молам не ја мешај новинарската професија со одвратното однесување на некои од нашите квази-новинари. Ако они познаваа и Н од оваа професија, немаше да се однесуваат како во лов на вештерки. Требаше да бидат во служба на народот, но и тоа не го видовме. Срамота. Нема да навлегувам понатаму кој што рекол, не го ни заслужуваат тоа.

V

Viktoranius

Гостин
Само ќе кажам нешто што досега го имам повеќе пати кажано а тоа е дека повеќето новинари се одвратни створења. :tapp:
Тоа е многу точно. И јас на други теми го имам кажано истото. Новинарите не прават ништо друго освен само да ја напумпаат работата многу повеќе одколку што е напумпана.
Ама што да прават тоа им е работата.:wink:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Требаше да гледате емисија да сфатите кој шит се весниците?
повеќето новинари се одвратни створења.
Кои новинари? Тој осуденикот или полуретардираните курвички? Ја не видов новинар нигде, видов опортунистички настроени, неедуцирани, прости луѓе.

Ма све тоа треба да се стрела. Све е тоа на моите списоци за убивање!!!

V

Viktoranius

Гостин
Дај те молам не ја мешај новинарската професија со одвратното однесување на некои од нашите квази-новинари. Ако они познаваа и Н од оваа професија, немаше да се однесуваат како во лов на вештерки. Требаше да бидат во служба на народот, но и тоа не го видовме. Срамота. Нема да навлегувам понатаму кој што рекол, не го ни заслужуваат тоа.
Зошто велиш така да не си новинар?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom