- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 672
- Поени од реакции
- 19
Таа е најголем дипломат,зар може да се верува во она шо го кажа?!алал да ви е!јас не верувам во ниту еден збор...абе ајде таму,впрочем можеби тоа беше намерата,нели излезе пред сите новинари и да одговри на сите прашања,секако со претходно алиби(претпоставуваќи за сите прашања кои ќе и бидат поставени,зошто неам други )
Не е ова ТВ-дуел сега ќе се надзборуваме или докажеме кој е во право...а мислам дека ТВ А1 наиде на најголема гледаност на лагите на Лиља
Ме иритираше,и за тоа јас толчев муабет на МСН ха
da be. nema greska, ako se lagi, zarem ke gi ima na dokumenti so pecat od makedonsko pravosudstvo i makedonski drzavni institucii ???
pa bas i ne bi rekla sekoja cest i bravo za aneta, ne znam dali go zabelezavte delot vo prepiranjeto pomegju lilja i zoran bozinovski od fokus koga ljilja ja kaza vistinata deka aneta i prenela deka zoran baral pari da mu se plati za da ucestvuva, i da dade kopija od dokumentot koj go ukral od tasnata na ljilja? i koga ljilja barase taa da potvrdi, taa samo rece: ne znam, ne se sekjavam vekje, mislam koj e toj so ne se ssekjava na takvi detalji od pred 3-4 dena????нека се засрамат "новинарите" од ФОКУС и "новинарката" од Вест.секоја чест за Соња,БРАВО за Анета и за девојката од Хрватска.
И на крај Љиља е и треба да биде горда на Тоше исто како и ние
a poso onoj kelaviot Zoran Bozinovski, veke nekolkupati jadese kjotek, bese pretepuvan sto e drzok i nekulturen, mislam za toa dokazuvaat 82 tuzbi za kleveta i navreda koj toj GORDO SI GI KAZUVA, bez sram, povtorno bese drzok i pokvaren i bez zrno pocit!! Glasam za kojtek, ali nemu gospod kje mu plati, kje mu se tresne sve od glava nekoj den 100%!
A taa vesna??????? Kuckata od Vest, uste koga na denot po pogrebot ja procitav vesta, ja zamraziv kuckata!!! Celo vreme ne prasuvase za vistinata i prasanja vo vrska so tose, tuku si gi cistese licnite kompleksi protiv lilja, ne e ni cudo sto 4 god ne razgovarale, pa so takva BITCH, dozivotno ne treba da razgovaras, ne i dojde lesno i nejze, se vkocani tamu, se strese od bes deka vide oti lilja e u pravo... ALAL DA I E NA ZENATA, POSTENO IGRASE SO OTVORENI KARTI I FAKTI!!!
a, i uste nesto, so ne ide vo kontext ama moram da go kaza, poso vo tekot na emisijata toa slaaatko me nasmevna
prvata vulgarna reakcija na tose okolu , statijata vo Svet ili Skandal, ne znam, jas ne gi citam, pisuvalo na naslovna, Gej ikona.... ako ne slusnavte, prasajte ke vi kazam so rekol tose.. bas e Srce eeej.. znae da se naluti : si go sakam mnogu, prestanav da si placam sekojdnevno i se smeam koga ke mi tekne na negovite zaebancii i shegi pred publikata .. a lilja?? mi e primer za cesna, vredna, i uspesna zena!