- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 41
- Поени од реакции
- 0
Pa sakam da ja gleam karolina ja obozavam,a elena ristevska ne.Zaso elena e imitacia na karolina i e mn golema slejanka i neznam zaso ali mn me nervira
High_Voltage напиша:Драган Вучиќ ко ке го видам влагам у веце и додека не излезе све од мене од сите отвори не излагам
Е па и мене истиве ми се многу ко сперматозоиди ми се некако само шетаат онака хаотичноName_Less напиша:НАЈОДВРАТНИ:
Бојан, Лила, Иван Мирчевски и сите остали од МТВ, глувата од МС, таа на Happy hour, типката од знаци во просторот, Сузе
Извинување до оние шо сум забораил да ги кажам
Се цитирам за да ја продолжам листата_|Sp|DeR|_ напиша:Пааааа....Сузе дефинитивно ми го зема првото место ама со неа го дели и Весна Петрушевска Бејби...леле кога ќе ја видам како се лигави....ми иде да ја извадам од телевизорот да ја убијам....освен тоа ме нервира таа од 60 секунди...женската е :wub: ама сепак "e најдобратa" водителка во македонија
Toj oд земи здив се вика Џина Папас - Џокси, ама го сменија. На негово место дојде Гораст така да во наредните едпизоди очекувајте да го видите него. Од Хепи Аур се две женски, нема машко. Едната ми е симпатична, а другата не. Симпатична ми е таа со очилата (Миа беше другата, оваа незнам како се вика). Како само меле - ни самата не се разбира._|Sp|DeR|_ напиша:Се цитирам за да ја продолжам листата
Овака продолжува:Тој од Земи Здив некако мноогу неписмен ми стои
Кешоловец плавата водителка
Toj oд Хепи Аур бљак...и уште ќе продолжува листата,овие новиве водачи дефинитивно се :ija:
Викам јас не е нормална... И јас скренав од неа.Се што треба да направите е да ги земете телефоните во рака и непрекинато да вртите на овој број. Видете што убава загатка имате. Сега пред спиење супер ќе ви дојде, ќе ви го разбистри умот и ќе ви помогне да се излечите, то ест утре здрави и наспани да се разбудите. Ајдеее! Имате уште само 1 минута - доволно време да завртите уште 5-6 пати и да очекувате да ви се јавиме. Може би токму денес среќата вам ќе ви се насмевне и можеби токму денес ќе бидете побогати за 5000 денари и мирно ќе спиете...