(Не)омилени ТВ фацки!?

Ч

Чек Он Ит

Гостин
IVA_SKORPIJA напиша:
ZA VUCIC NEMAM POVEKE OD ZIVA BEDA AMA TOA MRSNITE KURVICINJA SO GI NOSI ABE NEZNAM OD KOJ GI NAOGJA-SRAMOTA,PA USTE SE PALAT NA TAKVI:nerv: :nerv:
Ццц еј само ко ке ги видам тие курвичињата сто ги носи ејјјј као да не е доста он па усте и они ццц:nerv:

Член од
31 мај 2006
Мислења
2
Поени од реакции
0
OPRAVDANO PRISUTNI BLJAAAAAK I DRN DRN LILA MA CUPOOOOO MO I4 GI NEJKUM BRE

Член од
19 јануари 2006
Мислења
186
Поени од реакции
1
Spored mene Latas,Bojan peder e neviden,Suze po malku me nervira a Lila mi e ok

Член од
31 декември 2005
Мислења
6
Поени од реакции
0
BOJAN!(!!) kreten(ka) NEVIDEN(A), :pipi:
Biljana Sekulovska-me plashi,
Vesna "bejbi"-ona mi e samo mnogu ruzna-shteta shto ne go sfaka toa,
Onaa Karolina od MTB (shto go komentirashe evrosongot),
Kaliopi :pishtoldz
crnata kretenka so shishkite od telma-mora da ja slushnete kako persira-pa ne persira,
Ivona Talevska Sitel,
Sashka i Sashko (neli):lud:,
Natasha MS,
Andrej TNT:pishtoldz ,
Lele lele da, i toj na amazon shto vodi nekakva emisija so erotski klipchinja-toj ne smee da se propushti..
I taa Sofi :je:
Abe ja mnogu sum imala..

5PY_14

чатал
Член од
22 мај 2006
Мислења
118
Поени од реакции
0
janko i dragan vucic

:nerv: :nerv: :nerv: !!!!!!!!!!!!!

Член од
21 мај 2006
Мислења
428
Поени од реакции
6
Гревкана шо го водит „квизон“ на мтв1 -60 секунди. Да не знајш дал да се смејш дал да плачиш. А натпреварувачине се закон, некој дошол со бунда, некои со тексас јакничиња, сега од ко се стопли по шорц ќе
се натпреварвет.ЗАГРЕОТА!:pishtoldz:pishtoldz

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
lele ima eden kup odbivni faci na TV....ne znaat nekoj sala da klat,pa nekoja dobra kvalitetna emisija da napravi....site pocnaa da vodat emisii ta gi biva ta ne...mene ic ne mi se dopaga Rebeka so nejzinata emisija,mnogu se vilici

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Suze Turunzieva,Latas,Karolina Petkovska(sto zborese na Evrovizija), Igor Trpevski,Julija,Verica Pandilovska i sigurno ke mi tekne uste na nekoj.

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
IVA_SKORPIJA напиша:
EJ A DALI SLUCAJNO SI GO GEAL NEKAD ONOJ PA NEZNAM KAO POTOCNO DA GO NARECAM ROPAK,PERVEZNJAK ONOJ BE U SABOTA KAJ 01 SO JA VODI "LOSOTO MOMCE"?? JA NEZNAM DALI POSTOI ZABRANA ZA TAKVI PERVERZII MISLAM NEKOI KRITERIUM BE OVA PO TELVIZIIVE E HAOS,ALI TIPOT AMA EEEEEPTEN MI IDE NA NERVI:nerv: :nerv: :nerv:
Neam poim ali vazno znam deka mnogu facki me nerviraat po tv koa ke gi vidam mi se losi i od onoj latas i vucic

P.S.Neznam kao mislese ali I`m a Girl:):je:da ne mislese deka sum boy:):):)(bez navreda)

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Najmnogu me nervira IVAN S. MIRCEVSKI........leleeee toj coek ako mozam bi go ubila........a najmnogu, ama NAJMNOGU go sakam DEJAN LILIC .......AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA vljubena sum vo negooooo:wub:

Член од
25 мај 2006
Мислења
72
Поени од реакции
0
hogar_oh напиша:
Гревкана шо го водит „квизон“ на мтв1 -60 секунди. Да не знајш дал да се смејш дал да плачиш. А натпреварувачине се закон, некој дошол со бунда, некои со тексас јакничиња, сега од ко се стопли по шорц ќе
се натпреварвет.ЗАГРЕОТА!:pishtoldz:pishtoldz
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: Zakon si nemat so!! Kj go najde toj kviz sea i mene stvarno me nervirat toj kviz i sve pokraj nego...Inace pokraj to ne mozam da go podnesam Antonio Dimitrieski..:nerv:

D

DJ_DEXTER

Гостин
Омилени тв фацки: дечките од кока-кола Саунд Вејв, Зорка Црношија , водителките на ред хот шоу
Антипатична ТВ фаца - БОЈАН 13 ! :violent1:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ја гледав емисијата Дај побрзај, во која гостинка беше Мартина како шофер и се пресмеав и пренанервирав во исто време ...
Застануваат пред Аурора (стандард шема) и кога влегоа пак во кола да одат понатаму, оваа на паркинг полн коли враќа назад ... Марко и вика: "Алооо враќаш рикверц", а оваа враќа: "Ау не приметив" ...
Не примети дека вози назад место напред ... леле леле леле!:uvo: :uvo: :uvo: :uvo: :uvo:

Морам да ја додадам во мојата листа на неомилени ТВ фацишта.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Оние на А1 што се,Happy Hour што водат.Абе луѓе не знаат да прекинат кога ќе почнат да зборат...Како воденици се и се еден исти RANDOM муабет го вртат....:uvo:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.861
Поени од реакции
50.276
Црна листа:Јанко,оној дибекон што води иселенички џубокс,Сузе,Бошко 13,Софи на бтр или амазон,а нај веќе оние вампиркине што водат квиз на А1 оној ноќе што е ако некој забораив нека ми извини од набројување на овие ликови ми се сврте аууу да бе ке ја забораев Цаци Паковска

Kajgana Shop

На врв Bottom