(Не)омилени ТВ фацки!?

manijak

Full of shit!
Член од
15 април 2006
Мислења
1.219
Поени од реакции
1
Ич не ги поднесувам Иван Селјакот Мирчевски и Бојан транвеститот 13:pov:а истотака на нерви ми идат и глупине водителки од happy hour абе 5 мин. да ги глеам што тропаат и ќе се изнервирам :nerv:. Како би ги бесел сите немате појма

Член од
20 декември 2005
Мислења
876
Поени од реакции
1
janko odvraten mi e nemozam da go podnesam!

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Dragan Vucic i tie na Happy hour mi se najodvratni,a me nervira i Ivan Mircevski , Aneta Andonova i edna na Kanal 5 so vodi emisiiza zdravje,mislam Mimi se vika,ama ne sum sigurna,si misli deka najmnogu znae i gostite i gledacite so se javuvaat gi tretira kako da nemaat vrska.

Член од
27 мај 2006
Мислења
74
Поени од реакции
1
Name_Less напиша:
НАЈОДВРАТНИ:
Бојан, Лила, Иван Мирчевски и сите остали од МТВ, глувата од МС, таа на Happy hour, типката од знаци во просторот, Сузе
Извинување до оние шо сум забораил да ги кажам

Taka ,taka bas taka!!!!!:pov: + latas

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
E.T. напиша:
Taka ,taka bas taka!!!!!:pov: + latas
Еј луѓе дури сеа глеам колку кретени има на нашава естрада па после се чудиме запад не не сака

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
na nasata estrada ne mozes da vidis kolku kreteni ima... tamu ima SAMO kreteni i nisto drugo...
Latas im e lider :)

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Normalnooo Boki 13, go zanam od JBT(horor) samo da znaete kao sme go zezale:icon_lol: :icon_lol: abeee cirkuzi a ovoj/a (neznam u koj pol da go staam kao uvradena dama reagirase,so nekoj doosta specificen akcent onaka smizlarski,:icon_lol: a posle nego ne gi smisluvam Suze,Goce Arnaudov:icon_lol:
taa od Happy Hour(neznam kako uste toa vredi da go davaat:nerv:
LIIIla normalno,Ja duri slusnav deka Latas rekol deka sitel tv e kao sex bez orgazam ako bi falela Lila:icon_lol: Janko poradi toa sto nema recnik i gluposta koja ja poseduva:icon_lol: 100% ima uste nekoi ali ne mi teknuvaat, u sekoj slucaj bi trebalo da ima nekoi kriteriumi za da bides na tv:icon_lol: :icon_lol:

Член од
20 мај 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
IVA_SKORPIJA напиша:
Normalnooo Boki 13, go zanam od JBT(horor) samo da znaete kao sme go zezale:icon_lol: :icon_lol: abeee cirkuzi a ovoj/a (neznam u koj pol da go staam kao uvradena dama reagirase,so nekoj doosta specificen akcent onaka smizlarski,:icon_lol: a posle nego ne gi smisluvam Suze,Goce Arnaudov:icon_lol:
taa od Happy Hour(neznam kako uste toa vredi da go davaat:nerv:
LIIIla normalno,Ja duri slusnav deka Latas rekol deka sitel tv e kao sex bez orgazam ako bi falela Lila:icon_lol: Janko poradi toa sto nema recnik i gluposta koja ja poseduva:icon_lol: 100% ima uste nekoi ali ne mi teknuvaat, u sekoj slucaj bi trebalo da ima nekoi kriteriumi za da bides na tv:icon_lol: :icon_lol:
I ja mislam najnormalno ovoj Bojan Lila a moze da dodadam deka i onaa od Ms so crvenata kosa Natasha

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
love_comes_again напиша:
I ja mislam najnormalno ovoj Bojan Lila a moze da dodadam deka i onaa od Ms so crvenata kosa Natasha
ejj da be,ama i tie od Svon se losi za nervniot sistem(barem mojot):icon_lol: ponekad koa vrtam niz kanali i koga ke gi vidam me fakja nervoza

Isto me nerviraat i onaa od emisijana Opravdano prisutni LEEEEEle horor:nerv:

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Lej peder kolku samo ima so me nerviraat taa od Opravdano prisutni,bojan p**e**e*o,suze,lila....onie od mtv adria so se i od MTV onoj ropakot:pov:...ej i Iva so rabotese porano u MS zaso koa ke se javi nekoj i ke kaze neso ona samo nekoj facista praj ili u Ms Sms ko ke pisese nekoj poraka ona odma da krene buka da i e**m toa :nerv::bip:

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Wuppy напиша:
Lej peder kolku samo ima so me nerviraat taa od Opravdano prisutni,bojan p**e**e*o,suze,lila....onie od mtv adria so se i od MTV onoj ropakot:pov:...ej i Iva so rabotese porano u MS zaso koa ke se javi nekoj i ke kaze neso ona samo nekoj facista praj ili u Ms Sms ko ke pisese nekoj poraka ona odma da krene buka da i e**m toa :nerv::bip:
EJ A DALI SLUCAJNO SI GO GEAL NEKAD ONOJ PA NEZNAM KAO POTOCNO DA GO NARECAM ROPAK,PERVEZNJAK ONOJ BE U SABOTA KAJ 01 SO JA VODI "LOSOTO MOMCE"?? JA NEZNAM DALI POSTOI ZABRANA ZA TAKVI PERVERZII MISLAM NEKOI KRITERIUM BE OVA PO TELVIZIIVE E HAOS,ALI TIPOT AMA EEEEEPTEN MI IDE NA NERVI:nerv: :nerv: :nerv:

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1
Јанко, Латас, Вучиќ е овие кога ке ги видам ми иде да се убијам а посебно Вучиќ :nerv::nerv::nerv:

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
VORTEX напиша:
Јанко, Латас, Вучиќ е овие кога ке ги видам ми иде да се убијам а посебно Вучиќ :nerv::nerv::nerv:
ZA VUCIC NEMAM POVEKE OD ZIVA BEDA AMA TOA MRSNITE KURVICINJA SO GI NOSI ABE NEZNAM OD KOJ GI NAOGJA-SRAMOTA,PA USTE SE PALAT NA TAKVI:nerv: :nerv:

Kajgana Shop

На врв Bottom