Yeah, sure...kill or be killed[SIZE=-1]
(Survival of the Fittest)[/SIZE]
ЕДИТ:
Во маратонската партија... која ќе остане запаметена во аналите на кајгана засекогаш
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
, победи мистер Спидер. На прашањето како успеа да ги надитри неговите противници тој мудро одговори:
-''Со напорен тренинг, плачење, пишење читови и молење пред олтар по 30мин дневно''
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
џаст кидинг, добра партија бро.:helou:
п.с. Ова стварно било заразно
У маратонската партија(ја игравме нешто повеќе од 1 саат,може 1 ипол
) која ќе остане запамтена од моја страна,победив јас(спидер бе
спајдер сум не спидер!) Ова твојава зафрканција,ако го земам како сериозно прашање би рекол:
Си сменив фигури со вокер(она зема жолта,јас сина,па ги заменивме,јас жолта,она сина),ама жолтата фигура ко да беше проколната и секогаш ми ги зимаа сите фигури,и никако не можев да ставам у куќата ниедна од нив,а претходно игравме у друга соба и вокер беше жолтото,истата судбина ја имаше и она и што се вика до крајот не можеше да стаи у куќата фигура.Ама полека полека,некако успеав да се довлечкам до куќичето со првата фигура,па и втората(со тешки маки),како и да е, на крајта сите мислам дека имаа по 3 фигури стаени у куќите а јас 2,ама јас набрзина и 3тата фигура ја пикнав у куќа,а у меѓувреме на вокер и ја зедоа 4 фигура која беше на 1 поле пред да победи,следната опасност беше јове кој исто така брзо и смело ја туркаше четвртата фигура кон домот,а вокер со брзи 6ки си дојде близу својот дом по втор пат.Ама спајдер беше на 5 чекори од домот и на крајта му се падна 5ка за да победи. Во целиов разговор не ја спомнав форчн,која ми помогна у мисијата да го спречам јове да ја заврши мисијата прв,си напраивме четворицата добар муабет,ама она у играта последна остана. Ама за едно најмногу ја ценам,уште на почетокот кажа: "Ќе видите,на крај спајдер ќе победи" Форчн,да не работиш ко гатачка?
Инаку еве скриншот од најдолгата партија која сум ја играл досега,форчн многу брзо ми избега па не можев да го фатам нејзиното име ајде_де