Не лути се човече

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.800
Maсовно се игра не љути се човече, цел форум игра :smee:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
LOL анадр трофи фор МИ!!!!!!!

Закон еј...и тоа се здружија. Сепак искуството се покажа пресудно.:)

Good game Димитар & Анонимната од кајгана:)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Која анонимна црни Јове?:pos:
И плус не мами дека сме се здружиле, само се боревме секој за себе:pos:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Yeah, sure...kill or be killed[SIZE=-1](Survival of the Fittest)[/SIZE]:pos: [SIZE=-1][/SIZE]

ЕДИТ:

Во маратонската партија... која ќе остане запаметена во аналите на кајгана засекогаш:tapp:, победи мистер Спидер. На прашањето како успеа да ги надитри неговите противници тој мудро одговори:

-''Со напорен тренинг, плачење, пишење читови и молење пред олтар по 30мин дневно''

:pos::pos::pos::pos: џаст кидинг, добра партија бро.:helou:

п.с. Ова стварно било заразно :(

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Кога е следечи турнир, кажувајте! :pos:
По можност. :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Ајде, на кој му се игра? :)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Yeah, sure...kill or be killed[SIZE=-1](Survival of the Fittest)[/SIZE]:pos:

ЕДИТ:

Во маратонската партија... која ќе остане запаметена во аналите на кајгана засекогаш:tapp:, победи мистер Спидер. На прашањето како успеа да ги надитри неговите противници тој мудро одговори:

-''Со напорен тренинг, плачење, пишење читови и молење пред олтар по 30мин дневно''

:pos::pos::pos::pos: џаст кидинг, добра партија бро.:helou:

п.с. Ова стварно било заразно :(
У маратонската партија(ја игравме нешто повеќе од 1 саат,може 1 ипол :pos:) која ќе остане запамтена од моја страна,победив јас(спидер бе :pos: спајдер сум не спидер!) Ова твојава зафрканција,ако го земам како сериозно прашање би рекол:
Си сменив фигури со вокер(она зема жолта,јас сина,па ги заменивме,јас жолта,она сина),ама жолтата фигура ко да беше проколната и секогаш ми ги зимаа сите фигури,и никако не можев да ставам у куќата ниедна од нив,а претходно игравме у друга соба и вокер беше жолтото,истата судбина ја имаше и она и што се вика до крајот не можеше да стаи у куќата фигура.Ама полека полека,некако успеав да се довлечкам до куќичето со првата фигура,па и втората(со тешки маки),како и да е, на крајта сите мислам дека имаа по 3 фигури стаени у куќите а јас 2,ама јас набрзина и 3тата фигура ја пикнав у куќа,а у меѓувреме на вокер и ја зедоа 4 фигура која беше на 1 поле пред да победи,следната опасност беше јове кој исто така брзо и смело ја туркаше четвртата фигура кон домот,а вокер со брзи 6ки си дојде близу својот дом по втор пат.Ама спајдер беше на 5 чекори од домот и на крајта му се падна 5ка за да победи. Во целиов разговор не ја спомнав форчн,која ми помогна у мисијата да го спречам јове да ја заврши мисијата прв,си напраивме четворицата добар муабет,ама она у играта последна остана. Ама за едно најмногу ја ценам,уште на почетокот кажа: "Ќе видите,на крај спајдер ќе победи" Форчн,да не работиш ко гатачка? :pos:
Инаку еве скриншот од најдолгата партија која сум ја играл досега,форчн многу брзо ми избега па не можев да го фатам нејзиното име ајде_де :pos:

Attachments

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Aj кажете соба и пасворд, да знам шо да правам. :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.517
Моментално лозинка е: password :)

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
После долга и тешка борба, победив...повторно! Mwhahaha
Штета што не фатив СС, ама ќе го цитрам Ацид.

- Јас секогаш победувам...секогаш!

Штета што таа теорија ја отповргнавме како погрешна :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Кај мене несака ни преки Експлорел ни па преку Мозила да ми се отвори Плејрот , па ако може да ми дадете веб страната па да одам и јас да играм малце :) Тенк`с

Kajgana Shop

На врв Bottom