(Не) Требаше... - се каете ли за нешто?

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Да ама нема потреба тоа да ме замара животот продолжува и тоа што поминало не може да го смениме така да....:toe:

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
DA i toa kako za nekoi raboti ama otposle se predomisluvam i se vo red.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Се каам што не знаев да зачувам нешто што сега ми недостига.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Se Kaam Sto NIkogas ne Se Kaam...kako bilo kazano taka bilo storeno :) nema nazad

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
се каам за глупостите шо ги напрајв пред некој ден

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Се каам што се заљубив пак :tapp:

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
"понекогаш најобичните зборови можат да ни зададат таква “шлаканица”, што не можеме да се освестиме со денови. Најмногу боли кога 2-3 зборови изговорени од другата страна, можат да ви ја урнат сликата за таа личност, а истовремено да се посомневате во она што сте го имале и во целата смисла на времето поминато заедно. Кога еднаш ќе се изговорат такви зборови, нема враќање назад. Не вредат ни илјада извинувања, затоа што тоа што ќе се скрши толку силно, не може да се залепи." (извадок од каде вечер)

Се каам за ова, ова ми се случи.

Член од
16 март 2007
Мислења
317
Поени од реакции
20
Se kaam sigurno i za moi postapki i za doverba dadena na luge koi ne ja zasluzuvaat. Ali od se za sto se kaam sum naucila nesto licno za mene i sum dobila iskustvo plus, taka da mesto vo propast toa za sto se kaam si go pretvaram vo nesto pozitivno. Mislam deka toa e najdobar pristap vo zivotot.

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Не! Има работи за кои не сум горда шо сум ги направила или сум можела да ги направам многу подобро, али у моментот не сум размислувала на тој начин, така да..... :toe: џабе ми е сега каење!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
Imam mnogu raboti za koi se kaam,so ne sum gi napravil,ali toa ti e.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Не се каам...Затоа што никогаш не сум повредила никого...На никого не сум му згрешила...Само мене ми згрешиле...And yeah, I'm fucking perfect:pipi:
Ух, а спомнав ли дека верувам дека сум Бог?:icon_razz

D

Delux

Гостин
ada напиша:
Не се каам...Затоа што никогаш не сум повредила никого...На никого не сум му згрешила...Само мене ми згрешиле...And yeah, I'm fucking perfect:pipi:
Ух, а спомнав ли дека верувам дека сум Бог?:icon_razz
Ете гледаш,каква коинциденција!!Разликата само е во тоа шо јас не верувам дека сум бог!!

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Се кааам...се кааам.....заеби не можам да кажам...не бе, не може да искочи од мене...
како и да е СЕ КААМ

Kajgana Shop

На врв Bottom