Нешто за тинејџерите и општо за тие без „мозок“...

G

Gray Foxx

Гостин
За 10 год ти ќе бидеш истиот клошар како и сега а они пак ќе го работат истото и пак кога ќе поминеш покрај нив ќе поминуваш со наведната глава.
Охооо еве едно сељаче шо се пронајде. :icon_mrgr:
Баце, насилство поштуе само домородец.
Друго е да си нападнат и да се браниш, али свесно да малтретираш врсници со цел некој поголем ранк да имаш кај или пичка или некој исто глуп како тебе не е во ред.
Знам, знам, вагините се палат на сила и доминација али не е оправдување бе, да му расипеш ден на мирно дете, растено во среќна и хармонична фамилија, растено да дава љубов на сите, да не осудува никој и да помага на сите, се со цел да имаш некој си замислен рејтинг на алфа мажјак. Алфа мажјак баце знае кога да ја примени силата, а кога да ја искористи истата за да заштити послаб од него. А не да ја користи за погрешни цели.
Така да, нека грижата на совест што си бил були во средно не коинцидентира со темава и не напаѓај без да знаеш дека твојот анус сега е искористуван од баш тие што во средно си ги замарал со твојата идиотска природа.
Мва!

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
:pos:хаха ти си баш пример за тие без мозок......на таквите како тебе се однесува темата.........
Не се секирај,ќе ме поминеш ти мене за брзо време,во немањето на мозокот.

Многу,многу брзо.

Какви се тие како мене ?

М

Мартин`

Гостин
Ами колку нервираат фејсбук attention whore's било тоа дали се од машки или женски род што неможат да испаднат во некој кафич или некое место а да не се тагнат и да се сликаат.. демек еве сме биле во кафич лигавевме сокче од 100 денари саат време па да се пофалиме на фејсбук. Исто и фејсбук интелектуалците што секој ден објавуваат по 1-2 мудри-копирани изреки.

Второ исто така важно и она што иритира е дигнатост на некои посебно кога се работи за луѓе кои немаат вода во очите што се вика, абе идиот ти колку сакаш имај пари треба пред се човек да бидеш тоа не го сфаќаш изгледа, скромноста е доблест! А во врска што повеќе пати спомнавте во темава за девојчињата што трчаат по идиоти што глумат мажи со насилство пред нив баталете. Такви се 90% од девојчињата на возраст до 21-22 години.. покасно кога ќе видат дека не е се во забавата во животот ќе сватат и знаат што да бараат.

И незнам дали јас пребргу станувам сериозен или добар дел од другите немаат никаков план ниту цел во животот, уствари имаат.. главна цел во животот им утре да испијат каде *таму и таму* и толку и толку пати во месецот да измуваат некои.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ами колку нервираат фејсбук attention whore's било тоа дали се од машки или женски род што неможат да испаднат во некој кафич или некое место а да не се тагнат и да се сликаат.. демек еве сме биле во кафич лигавевме сокче од 100 денари саат време па да се пофалиме на фејсбук. Исто и фејсбук интелектуалците што секој ден објавуваат по 1-2 мудри-копирани изреки.
Toa се тие ужаси,јас сум бил пешки до водно на крстот не сум се тагнал дека сум бил она на пример била во тренд цел ден јадела цезар салата и ми се тагнала моментално сум во тренд,ич кур не ме боли ако си во тренд:facepalm:

М

Мартин`

Гостин
Toa се тие ужаси,јас сум бил пешки до водно на крстот не сум се тагнал дека сум бил она на пример била во тренд цел ден јадела цезар салата и ми се тагнала моментално сум во тренд,ич кур не ме боли ако си во тренд:facepalm:
Сфаќам некогаш да се тагнат ама редовно било каде се, било со кога и да мора се тоа да го зачинат со слика :rolleyes: или не се важи дека си поминале како што треба ако нема слика и слично. Тука некаде се и оние што секоја втора слика им е фотошоп заедно со wanna be манекенките кои платиле 500-600ден за фотосесија ако воопшто може да се нарече тоа и сега се убави и “паметни“.

G

Gray Foxx

Гостин
Момци тоа тагнувањето си има историја во секој живот.
Имам другар шо фали да се тагне и додека оди да моча. :D
Пишува коментари на слики со што се толку бедни и очајни што го исмејува машкиот род во поход за пичка.
Тренд е, тренд кој се надевам ќе помине.
Не мора по секоја цена да се ебне вагина бе.
Иронично, таквите со слаба самодоверба и константна потреба да се фалат дека биле негде се тие што имаат најголеми реакции кај цурите. Али добро сеа, има цури и "цури".

O

Orion.

Гостин
Ако така викаш ти, тогаш нека е...
Туку дај кажи ми која е поентата да се дига тегови, наместо да се сработи нешто добро за општеството, за околината, наместо да дигаш тегови оди помогни на некој што пренесува мебел, или оди реди камења на вардар покрај кеј барем лугето ке бидат благодарни..
I lol'd

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Така било,така е,така ќе биде.
Од секогаш било така,но денешнава младина ти е ноу комент.
Пуно е сељачана не викам не,многу уфилмани ги има дали машко или женско без разлика.Мислат господ за муда го фатиле,па ќе тепам бее ја имам 126 лајкови на профајл пикчр ти само 20 шчо ми можеш.
Тоа па чупињата кога ќе видам градите и задниците извадени надвор(у мегувреме глуми невина) еенд нешо у стил на цитат над сликата ''ниси вредан да патим по тебе ;)))'' ''још се надам на нас :))''.Зизгите и текстот потпуно се совпагат.
Иии да да шо видов друго цитатче ''запамти мој осмех,једном дана уништит че ти живот'' o_O:sick:
Ај мање битно тоа што сите се огорчени од животот мислиш потежок живот од Ленка на Рацин имаат ехх....ти не си достоен да правиш муабет со неа.
Да не збориме за стилот на облекување и понашањето.На што личи бе,пијат пушат,ајј тоа ама 16 годишни (женско-женско) да се лапаат,драпаат...не дека не ми годеше да седам со нив,ама на што личи бе :facepalm:.
За машките нема потреба да се зборува...све чаламџии,тепачи бреј.Иди ти во теретана зашо да не идеш,ама која е поентата да симнеш маицата и покажуј ''мускули'',типичен сељак.

Имаше баш у скоро време читав една колумна,ако не се лажам и тема имаше отворено на кајгана ''Генерација96''.Како што реков така било така и ќе си остане,али тоа дека денешниве се премногу размазени и немаат никаква почит е факт.
Ее а гледам спомнувате само чаламџии,а што да кажеш за оние кој 25/8 се на комп. и играт игрици,друго ништо не ги интересира....

Не се прам Дева Марија и јас имам 16 год,но еве од кога започна распустот секое сабајле со другари трчаме низ шума(гази баба),на пладне играме пинг понг или седиме надвор и приквечер маваме партија фудбал или баскет.Не дека се прам невинаш,пијам и јас,али која е фората да се курчам ако вчера сум испил литро пиво?Еднаш,само еднаш ми се случи да се вратам во 2-3 навечер дрво пијан,ни јас незнам како останав жив дома.Ај да ми текне пак да пијам,мало сутра...малце повеќе строгост од родителите дома и би се вовело колку толку у ред бар според мене.
И не им се змарајте на такви личности,игнор и крај.

T

Torchyrus

Гостин
Момци тоа тагнувањето си има историја во секој живот.
Имам другар шо фали да се тагне и додека оди да моча. :D
Пишува коментари на слики со што се толку бедни и очајни што го исмејува машкиот род во поход за пичка.
Тренд е, тренд кој се надевам ќе помине.
Не мора по секоја цена да се ебне вагина бе.
Иронично, таквите со слаба самодоверба и константна потреба да се фалат дека биле негде се тие што имаат најголеми реакции кај цурите. Али добро сеа, има цури и "цури".
Уште одма во мислењево препознав личности што ги знам баш такви како што опишуваш , дури и другари мои , браво !

Член од
15 јануари 2012
Мислења
652
Поени од реакции
192
Родителите се одговорни за нивните распашани кокони и шизичиња! Се нема домашно воспитување!
Денеска младинава ни е како куче тукушто пуштено од ланец!

Све да се построи тоа, на што личело 14,15 годишник да му вика на мајка му КРАВО или друг епитет! Ма заштрафи му ја една и остај го наместо....
И на што личи истиот да не знае да си дојде дома од што се начукал ко теле!
На што личи 14 годишна во миничи до пичи, истилизирана, нашминкана...... девојчината денеска не учат за да станат дами, туку курви......
Ама за се се родителите криви!
Ќотекот не џабе рекле е излезен од рајот!
А оние недозреанине гнаси со 20+ тоа е посебна категорија, за нив сметам дека се изгубени во времето и просторот!

Борци за човекови права, прескокнете го мојот пост, не ми се реплицира во врска со чотекот! Фала
Чао
So ova vo celost se slozuvam so tebe. Abe kaj smeelo porano da te vidi profesor na ulica (pa brojcinja nosele na beretkite, ne za djabe haha). Ali ajde toa ok epten odamna, ama i do pred nekoe vreme se znaese be devojce od 14 godini kako bilo obleceno, u suknjicka sarena, maicka, kosata vo dve kikici, lak na nokti nema sansi, labelo eventualno..
sega ova ne znam..
i posle se cudat ako nekoj zeme i fati da gi mava da gi siluva...:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom