Дечки престанете да искачате по сељачки места.Problem almost fixed.И ако ви ги "зимаат" цурите дебеловратести свињи(а верувам дека не ви ги зимаат туку се летате по курвичиња),помислете малце што гнаса е таа к*рва кога би се плескала со таква свиња.Бај д веј,јас никогаш не сум провоцирал нити предизвикал тепачка,особено не заради мене.Никогаш.Пред Селосеум да се сељачизира ептен онака,едно пијано момче ја бутна девојками толку јако на земја додека нели одеше ко шериф со 50 кила на него.Толку ми падна жал за девојками,прво што е воопшто девојче,па второ што ми е девојка,така добро сум го залепил за ѕид,го отрезнив за две секунди,му го осетив стравот.Не сум горд на тоа,но мораш да застанеш зад своето.Девојка ми не ме сака од тогаш ништо повеќе,туку едноставно знае дека има кој да се грижи за нејзе.Да сум бил јас бутнат,нема шанси јас така да изреагирам.Некогаш покажете заби п*чка му ма*ер,па и да изедете ќотек,дур е ќотек ништо страшно не е,ама со сељак чоек мора селски,ти колку сакаш елоквентен и интелегентен биди,никој не ти е крив што мораш да носиш пар јајца.Сум правел муабет со другари во врска со вакви работи,мирни момци сме и нема никој курназ.Обично поинтелегентните луѓе се плашат од закон,од тепачки,од кој има поголем грб и сл.Ама ако некој премине граница,а секој човек ја има,нема веќе тука размислување,кини се пред тебе и готово.Случаеви,Гостиварскиот Паркинг,Рибарницата до Седмица и сл.Нема везе тоа дали се 19 годишни бубуличари или 40-50 годишни волови,тоа е менталниот склоп.А за тоа дека моменталнава младина не чини?И дека ова е само кај нас и Балканов?Мислам дека нема врска,дури и полошо беше моја генерација,Ране филмови ти мене знаш ја тебе незнам,сељандура со пикнати тренерки во фармерки колку сакаш.Некои се сменија,другите чекаат ред за во затвор.