Хехе ... ја сум озбилен. Кој гарантира дека нема да имам неколку милиони тогаш кога ќе ми го понудат предлогот? Во секој случај поверојатно е да спечалам 1,2 или 3 милиони, отколку некој да ми понуди милион долари за една вечер со мојата свршеница :wink:Мистичен напиша:Стенмарк, не ми глуми многу многу, за милионче баче...хе! Ај подразмисли пак...ќе и кажел "еби се" бе! Па уште ќе и ги дал парите. Хехехе...детуленце!Детски размислуваш, ај да ти кажам совет од повозрасен и поискусен манга. А да ги земеш прво парите па да ја откачиш? Барем да имаш некоја материјална основа во потрага по новата? М?
А кој гарантира дека ќе имам свшеница ???Мистичен напиша:А кој гарантира дека нема да да крпиш крај со крај, и да зајмуваш од комшиите за парче леб?))
Зарем и ти сега ќе си за тоа да прифатиш? Абе секако дека ќе му се дигне ... нема да ти ја бара жената за да ја гледа :? :lol: :lol: :lol: :wink:Svetovid напиша:Slushaj, a mozhe i nema da mu se digne na tipot. Sve biva. Hmmm sea se staiv u misla...
Љубовта останува? Ам филмот така заврши дека и направи финта Роберт нели? А ја засака, а мислам и таа него ... после останаа заедно со свршеникот, ама не верувам дека барем кај неа би останало све као порано :lol: Секако тоа е филм, ама кога би било реална случка ... :lol: :wink:Nuanda напиша:Дивајн - филмот заврши со хепи енд - така? Што значи демек љубовта на крај победила. Но, остана и фактот дека оваа се опна со Роберт Редфорд за 1 милион $.
Што значи мили мои, љубовтна останува 8) .
Ако не остане, барем договор напрајте пола пари да ви следуваат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Коа би била реална случка, би го остаила оној мрсулон од муж, и да не беа пари у игра, и ич да не и' чуе. Ебате тоа шоњото пишманлиско :evil:divine напиша:Секако тоа е филм, ама кога би било реална случка ... :lol: :wink:
Не ... она се опна со Роберт Редфорд за ич пари :lol: :lol: :lol: Ни 2цата не видоа ништо од милионот... или поточно Деми Мур се опна за 1на слика :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:Nuanda напиша:Дивајн - филмот заврши со хепи енд - така? Што значи демек љубовта на крај победила. Но, остана и фактот дека оваа се опна со Роберт Редфорд за 1 милион $.
Што значи мили мои, љубовтна останува 8) .
Ако не остане, барем договор напрајте пола пари да ви следуваат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vidi sea jes da e zhena mi bomba, ama mozhe i na takva nekomu da ne se digne od X prichini... Jali malo mu e pa se plashi da ne mu se zgazi od smeenje u faca, jali... vidi ja stvarno ne znam od sho, ama se sluchuva. Eve Divider nesho gleam se javil, mozhe on znae nesho za toa :twisted: Nekoi lugje ednostavno ne veruvaat vo sex bez ljubov :lol: :lol: :lol:divine напиша:Зарем и ти сега ќе си за тоа да прифатиш? Абе секако дека ќе му се дигне ... нема да ти ја бара жената за да ја гледа :? :lol: :lol: :lol: :wink:Svetovid напиша:Slushaj, a mozhe i nema da mu se digne na tipot. Sve biva. Hmmm sea se staiv u misla...