Непристоен предлог ...

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Филмот е одличен. Еден од моите омилени... сум го гледал едно 4 пати минимуН :P
Не знам дали би ја прифатил понудата - зависи до личноста. Ако е таа што навистина ја сакам, мислам дека нема да прифатам. Ако она инсистира (како во филмот) ондак ке и кажам злато иди еби се со типот и земи си ги парите 8)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Стритс од Даблин, да му дадам ја милјонче на дечко ти за вечер со тебе, он милионче мене за девојка ми, и сите среќни и весели? :)
И админот сит, и кешот на број!:)

Член од
12 мај 2005
Мислења
289
Поени од реакции
11
Мистичен, дали тоа значи дека мислиш како мене..?
(or 'tis irony, solely)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Знам како си мислам јас, а како мислиш ти неможам да ти ѕирнам во глава па да видам! :)
Освен ако немаш желба да ми кажеш како размислуваш ти. Може и по правјат месиџ!:)

Член од
12 мај 2005
Мислења
289
Поени од реакции
11
:lol:
мислев дали се согласуваш со овој пост:
Уживам кога партнерот е задоволен... без разлика дали со мене или со друг, така да би ми било задоволство да го гледам во таква ситуација, кога он е к**ва...
(сеапк зборувам теоретски)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Со некои мали модификации на постот...

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
...исто како и сексот и милионите...:)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
StenmarC напиша:
Филмот е одличен. Еден од моите омилени... сум го гледал едно 4 пати минимуН :P
Не знам дали би ја прифатил понудата - зависи до личноста. Ако е таа што навистина ја сакам, мислам дека нема да прифатам. Ако она инсистира (како во филмот) ондак ке и кажам злато иди еби се со типот и земи си ги парите 8)
Tака е Стенмарк, алал да ми ти е :lol: :wink:

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Читајќи ги овие постови доаѓам до еден заклучок....

СВИ СТЕ ВИ СЕВЕРИНЕ :wink:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
1.952
Поени од реакции
14
StenmarC напиша:
Читајќи ги овие постови доаѓам до еден заклучок....

СВИ СТЕ ВИ СЕВЕРИНЕ :wink:
MA TO TI JE TOCNO BARTE STENMARK samo oni necu da priznaju
i btw i jas sum za toa ako mi ponudat oti da ne milion si e milion zensko si e zensko

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
StenmarC напиша:
Ако е таа што навистина ја сакам, мислам дека нема да прифатам. Ако она инсистира (како во филмот) ондак ке и кажам злато иди еби се со типот и земи си ги парите 8)
Стенмарк, не ми глуми многу многу, за милионче баче...хе! Ај подразмисли пак...ќе и кажел "еби се" бе! Па уште ќе и ги дал парите. Хехехе...детуленце! :) Детски размислуваш, ај да ти кажам совет од повозрасен и поискусен манга. А да ги земеш прво парите па да ја откачиш? Барем да имаш некоја материјална основа во потрага по новата? М?

Член од
27 февруари 2005
Мислења
213
Поени од реакции
3
Абе не туку се правите сите светињи, нити па можете со сигурност да тврдите што би направиле кога ќе видете еден куфер со милончичи пред вас. Не ја потценувајте моќта на парата колку и да се замишљате нематеријалисти. Нити љубов ќе видете така голтари со куќа под хипотека, нити бутур.

Ако мислите дека после тоа нема да ви биде исто и ќе се разделите за едновечерен искеширан секс, уште повеќе ќе се разделите ради проблемите што ќе ви ги создаде безпарицата.

А да ве прашам, ако се работи за здравје на ваше дете и ургентно ви е потребна голема сума на пари пак ќе глуматате и ќе се лупате у груди? Никад не реци никад....

П.С. Авторот на овој пост се смета себе си за нематеријалиста и зависник од љубов со реални погледи кон светот :wink:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Супер Грл, ако се работи за здравствени проблеми, особено на некој близок или свое дете ... друг муабет е тоа, во такви ситуации и невозможното се прави, тогаш и јас би прифатила ... ама ова беше друг пример, ме интересираше кој би ја зачувал љубовта во една таква ситуација каде што не е кризно да се прифати, а многу лажат парите :lol: :wink:

Член од
27 февруари 2005
Мислења
213
Поени од реакции
3
divine напиша:
Супер Грл, ако се работи за здравствени проблеми, особено на некој близок или свое дете ... друг муабет е тоа, во такви ситуации и невозможното се прави, тогаш и јас би прифатила ... ама ова беше друг пример, ме интересираше кој би ја зачувал љубовта во една таква ситуација каде што не е кризно да се прифати, а многу лажат парите :lol: :wink:
Па ако љубовта е толку силна по некои нематеријалистички дефиниции, нели би требало да победи се? Ако е така тука спаѓа дури и секс за една вечер после која ако ништо друго бар нема да имате финансиски проблеми.

И уште еднаш ќе повторам, неможе никој со сигурност да тврди ништо, баш поради фактот што квалитетот на животот ти е во прашање, што повлекува и кавлитетот на љубовта и можноста на нејзина реализација. Не збориме за кога основното е на задоволително ниво па сме зеле од аздислук да правиме милиони на "непристоен" начин.

Kajgana Shop

На врв Bottom