Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.208
Смут џез е за пичиња фаќање.Смут џез нема ни џ од џез.
Смут џез е за пичиња фаќање.Смут џез нема ни џ од џез.
Смут џез е за пичиња фаќање.
Што знам, пичина и смут џез... асоцира на глува кремштина што сака да изгледа скапоцено и прибрано со истенчен слух и префинет вкус.Смут џез е за пичиња фаќање.
Што знам, пичина и смут џез... асоцира на глува кремштина што сака да изгледа скапоцено и прибрано со истенчен слух и префинет вкус.
БТЊ disforia (италијаните) се страва краст.
До рифот е, брзо влегува во уво.Ич не ми се свиѓаат Артик Манкис (со чест на исклучоци од по некоја ок песна) и мислам дека се преценети и напнаа сите со постирање на “Do I Wanna Know?“, а гарантирам дека не им е баш до толку посебна.
Не ја мразам песната, ама тотално сум рамнодушна на неа некако, гледам на ФБ трескање од земја, као аууу, најдобрата песна во историјата, бла, бла, а мене ми е само онака ок песна и ништо повеќе.До рифот е, брзо влегува во уво.
Да да, делам мислење, само ти кажав зошто е толку форсирана песната.Не ја мразам песната, ама тотално сум рамнодушна на неа некако, гледам на ФБ трескање од земја, као аууу, најдобрата песна во историјата, бла, бла, а мене ми е само онака ок песна и ништо повеќе.
Генерално како бенд не ми се ништо посебно. Имаат неколку фини, ок песни, ама overall за мене се преценети.
Првото CD во животот што го купив беше од HIM, Love Metal, 2003 во Струга од еден уличен продавач.HIM се солиден бенд, зборувам за постарата музика што ја правеа, од Venus Doom навака не ги имам слушано баш.
И Вало е солиден вокал.
Toa не е непопуларно мислењеРаш не се добар бенд, раш се ОДЛИЧЕН бенд.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xpAD9WBogQc