Еееееее... даа бе и јас имав такво направено и еднаш го ставив бетер од ѓуптин си со него
До пред некоја година собирав отворачи од лименки и напрајв ланче, ама го фрлив после некое време.
Значи ти си тој што ми го упропасти мечето.....:zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo:Ги крадев знакчињата Мерцедес од мерцедеси низ мојот град,онака си ги собирав![]()
Не сум јасссссс....:pos2:Значи ти си тој што ми го упропасти мечето.....:zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo:
Алал да ти е на нервитеИ јас изработувам Оригами инаку традиционална јапонска вештина за правење уметнички фигури со виткање на хартија, само што ова се 3D модуларни модели, повеќето ги подарувам на пријателчиња, имам ставено и на интернет за продажба, еве слики од досега направените, а сега работам и на авионче, змија и змеј
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха, колку m3 билтени имаш дома хаххабилтени од мојата омилена кладилницасите ги имам од последните три години
![]()
не бе не се многу..ама сега ме зафркнаја почнаја да ги наплаќат..а не ми се дават пари са..инаку поубо хоби отколку слики од умрени да берам xdХаха, колку m3 билтени имаш дома хахха
--- надополнето ---
Ова не ми е хоби, но интересно е .. еден човек (воедно е рекордер) собира купчиња од памук што се збирале во папокот од маицата.. хаха има собрано килограми и килограми папочен памук![]()