Необично хоби

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Хехе знам основни работи и гледам по нет има ама занает се учи директно од мајстор.
На тебе ти препорачувам филигранство, позаразно здравје ! :)
ne me vleche toa bate- sepak fala:) ti spomenav neshto pogore- toa mi se uvrte sea u glava- dur ne se javi neshto pointeresno :toe:

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Да брат многу јака работа мада почетник сум ептен, што се вика појма немам.
Чекам летото да дојде ако немам работа на терен па имам ментор кој ќе ме подучи околу резбарството. Многу е тешко.
Јас се занимавам со копаничарство три и нешто години.Зараза е невидена.Ако те интересира нешто во врска со копаничарството слободно прашај. :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас се занимавам со копаничарство три и нешто години.Зараза е невидена.Ако те интересира нешто во врска со копаничарството слободно прашај. :)
Ќе те земам во предвид.
Фала на понудената помош :)

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Јас кога сум сам,пуштам музика каква што ми душа сака и си правам кореографија низ собата :tapp:, а необичното е тоа што ја користам масата, столовите,креветот и другите предмети што можам да ги искористам за да скршам некое ребро :pipi:

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
незнам дали може да се вброи у "хоби" ..поише ми тера накај штедење ;D

сум слушнала за едно дете, уше ко мало си собирало од нашиве монети ( 1, 2, 5 ) му било интересно коа му тропкале, и така со денови,месеци,години стасало до сума од 50евриќи!

алал да му се парите ако е така .. ја 500 денари неможам да заштедам, оно 3.000 :tapp:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185

сум слушнала за едно дете, уше ко мало си собирало од нашиве монети ( 1, 2, 5 ) му било интересно коа му тропкале, и така со денови,месеци,години стасало до сума од 50евриќи!

алал да му се парите ако е така .. ја 500 денари неможам да заштедам, оно 3.000 :tapp:
јас коа идам по леб и тие 2-3 денари што остануваат ги пикам во 5килско шише/туба од вода и до сеа ми е наполнето 3/4 значи уште малце...а иам некаде околу 1000 денари секако пошо збирам веќе една година,така да...една година по 2-3 околу 1000 |:) ама после се чудам како ќе ги напраам крупни...

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
јас коа идам по леб и тие 2-3 денари што остануваат ги пикам во 5килско шише/туба од вода и до сеа ми е наполнето 3/4 значи уште малце...а иам некаде околу 1000 денари секако пошо збирам веќе една година,така да...една година по 2-3 околу 1000 |:) ама после се чудам како ќе ги напраам крупни...
абе ти глеј напрај ги, па после ќе му ја мислиме :) ги има бурекчилници што бараат железни пари! таму повеќето со железни работат .. ;)

good luck dude ..да се пофалам, највише железни иам зберено 100денари .. жалче :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947

За малку ми избегал јас пред 2-3 години така собрав 2.600ден ... :)
Незнам точно колку време ги собирав ама сигурно не беше за помалку од 1 година.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
абе ти глеј напрај ги, па после ќе му ја мислиме :) ги има бурекчилници што бараат железни пари! таму повеќето со железни работат .. ;)

good luck dude ..да се пофалам, највише железни иам зберено 100денари .. жалче :D
Кај мене железни не се навогат, само едри единствено можеш да најдеш железни пари во мојата соба расфрлани кој на тепик, кој на биро, секаде ги има кај мене дома понекогаш и мама ги собере со правосмукалката :)

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Кај мене железни не се навогат, само едри единствено можеш да најдеш железни пари во мојата соба расфрлани кој на тепик, кој на биро, секаде ги има кај мене дома понекогаш и мама ги собере со правосмукалката :)
денар по денар - милион! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom