Необично хоби

Rifle

E da beee!!!!!!!
Член од
25 ноември 2010
Мислења
45
Поени од реакции
2
Sobiram sisinja od alkoholni pialoci inace 90% sto gi imam se polni inace zbiram i golemi i mali sisenca
isto taka sobiram kutii od diaboli :D

Член од
16 јуни 2010
Мислења
83
Поени од реакции
7
Јас сум еден од малкуте во Македонија што изработува оригами, ги правам „само“ две години, споредено со останатите светски ори уметници. Инаку на високо ниво на вештина сум и изработувам комплицирани модели како овие (не се мои слики):
yoda_origami.jpg Guy-Fawkes-Mask-in-Origami.jpg origami5.jpg Origami-Dragon.jpg

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42

До пред некоја година собирав отворачи од лименки и напрајв ланче, ама го фрлив после некое време.​
Еееееее... даа бе и јас имав такво направено и еднаш го ставив бетер од ѓуптин си со него :pos:

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.142
Поени од реакции
8.102
билтени од мојата омилена кладилница:vozbud: сите ги имам од последните три години :)

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
И јас изработувам Оригами инаку традиционална јапонска вештина за правење уметнички фигури со виткање на хартија, само што ова се 3D модуларни модели, повеќето ги подарувам на пријателчиња, имам ставено и на интернет за продажба, еве слики од досега направените, а сега работам и на авионче, змија и змеј :)

A

Auditore

Гостин
Значи ти си тој што ми го упропасти мечето.....:zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo:
Не сум јасссссс....:pos2:
Хахха, ова го правев коа имав 11 год бе, тоа е пред 7 години, ако тогаш ти го снемала и си од КУ јас сум :pipi:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
И јас изработувам Оригами инаку традиционална јапонска вештина за правење уметнички фигури со виткање на хартија, само што ова се 3D модуларни модели, повеќето ги подарувам на пријателчиња, имам ставено и на интернет за продажба, еве слики од досега направените, а сега работам и на авионче, змија и змеј :)

Алал да ти е на нервите :vozbud:Добри се :aplauz:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Крадам гаќички од жици за сушење алишта по градов,огромна колекција иам :)

Ако има некоја форумџика што и ги снемало гаќичките нека се јави,ке и ги вратам :)

Член од
27 јануари 2011
Мислења
70
Поени од реакции
20
Јас еве собирам очи од мечињата оние играчките..сите се ќори а иам можи 50 очи..:)

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Јас собирам сметки за струја, вода и телефон

TheKoksi

[K]oksi
Член од
7 декември 2010
Мислења
139
Поени од реакции
22
билтени од мојата омилена кладилница:vozbud: сите ги имам од последните три години :)
Хаха, колку m3 билтени имаш дома хахха :D:D:D

--- надополнето ---

Ова не ми е хоби, но интересно е .. еден човек (воедно е рекордер) собира купчиња од памук што се збирале во папокот од маицата.. хаха има собрано килограми и килограми папочен памук :D

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.142
Поени од реакции
8.102
Хаха, колку m3 билтени имаш дома хахха :D:D:D

--- надополнето ---

Ова не ми е хоби, но интересно е .. еден човек (воедно е рекордер) собира купчиња од памук што се збирале во папокот од маицата.. хаха има собрано килограми и килограми папочен памук :D
не бе не се многу..ама сега ме зафркнаја почнаја да ги наплаќат..а не ми се дават пари са..инаку поубо хоби отколку слики од умрени да берам xd

Sipy

Dr.Sheldon Cooper
Член од
9 јануари 2011
Мислења
170
Поени од реакции
31
Собирам само опаковки или шишенца од парфеми...некои се ја што сум ги користел а другите од другари :) имам околу 70 сеа за сеа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom