Еееееее... даа бе и јас имав такво направено и еднаш го ставив бетер од ѓуптин си со него
До пред некоја година собирав отворачи од лименки и напрајв ланче, ама го фрлив после некое време.
Значи ти си тој што ми го упропасти мечето.....:zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo:Ги крадев знакчињата Мерцедес од мерцедеси низ мојот град,онака си ги собирав
Не сум јасссссс....:pos2:Значи ти си тој што ми го упропасти мечето.....:zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo:
Алал да ти е на нервите Добри сеИ јас изработувам Оригами инаку традиционална јапонска вештина за правење уметнички фигури со виткање на хартија, само што ова се 3D модуларни модели, повеќето ги подарувам на пријателчиња, имам ставено и на интернет за продажба, еве слики од досега направените, а сега работам и на авионче, змија и змеј
Хаха, колку m3 билтени имаш дома хаххабилтени од мојата омилена кладилница сите ги имам од последните три години
не бе не се многу..ама сега ме зафркнаја почнаја да ги наплаќат..а не ми се дават пари са..инаку поубо хоби отколку слики од умрени да берам xdХаха, колку m3 билтени имаш дома хахха
--- надополнето ---
Ова не ми е хоби, но интересно е .. еден човек (воедно е рекордер) собира купчиња од памук што се збирале во папокот од маицата.. хаха има собрано килограми и килограми папочен памук