Невиноста

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
FortunE напиша:
StenmarC напиша:
Каква врска имаат вистинското заљубување и невиноста? :?
Nikakva :D
Абе знам јас дека немаат, ама дека погоре ги спомнувавте и затоа ве прашав. Навратете се на првите 2 страни и ќе прочитате. Не ми беше јасно тоа 8)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ne ukazuvaj na site ... obrati i se na Aurora :lol: :lol: :lol: :P

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
divine напиша:
Ne ukazuvaj na site ... obrati i se na Aurora :lol: :lol: :lol: :P
Еј јас по дефиниција дежурен виновник за се...А од каде јас ? Па братот Svetovid спомуваше прв нешто дека она која била заљубена до 18-тата и нешо слиЧно ,вака така,мака ми е да цитирам, па прашај го него зашо тој прв спомна.Или иди види на 1 вата страна за да се убедиШ!

divine напиша:
AuRoRa напиша:
Ако ме прашаш мене,досега не сум му се пуштила на никој и засега не планирам да му напрам на некој таков ќеф,ама ајј...Може и тоа да биди!Потполно си во право
Zasto go kazuvas toa taka ... da mu napravis nekomu kef?

Еве да ти одговорам и тебе...Знаеш зошто? Па на секое мушко му се крева егото,цената и прави Ќеф кога ќе му се пушти некое Чупе,без разлика кој/а е.Ме сфаќаш?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Aurora, bidi pofraerka od takvite i ne razmisluvaj taka :wink:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
A дали машки не сакате да си фатите невина некоја а? Мене животна желба ми е :lol:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Radical Boy напиша:
A дали машки не сакате да си фатите невина некоја а? Мене животна желба ми е :lol:
Ima maski koi ne sakaat ni pod razno ... valjda onie sto se plasat deka ke im se obesi devojkata i ke bara poseriozna vrska :lol: :P

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Епа изгледа не сум од тие јас :?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Radical Boy напиша:
Епа изгледа не сум од тие јас :?
Am deka ne ti se slucilo valjda ... moze posle toa i ti taka ke razmisluvas ... sto ne mislam deka drzi mesto ama aj :lol: :wink:

S

Svetovid

Гостин
Radical Boy напиша:
Dete! Sea sve mi posra! CaveGirl...kje da si u pravo! Ili beshe Aceva? Svejedno!

Член од
20 мај 2005
Мислења
140
Поени од реакции
11
Абе шо има веза

Нема бе веза шо години се луѓето. Зависи само и само од то дали им бара душата, односно во некои случаи дали им дава душата... Оти некои си се така од помали по секс, ама некои па само по ќефот на постариот од нив дечко одат, и сакат нејќат морат да се сексат. Оти така??? Оти малите се толку глупи и мислат дека се заљубени и дека ако не му дат на дечкото тој нема појќе да ги сака и такви ми ти шпанскосериски срања...

Член од
28 февруари 2005
Мислења
17
Поени од реакции
1
au, eden den covek nema da se pojavi....i preplaveno od poraki....
decko, od sve , zakluciv deka ne si dostoen za moja replika....i taa shto ja dobi ti beshe dosta....
98 % od zenite bi bile sami? haha
a zamisli pa deka nemaat site ist sistem na vrednosti!....
a i neznam dali nekoi statistiki si videl i si napravil komparacija so godini unazad...pa da vidish kolku e zastrashuvacki faktot deka golem procent od brakovite se raspagaat...imam dosta prijatelki koi imaat i po 27 god. i po 30, a seushte se sami....dovolno se shetam niz gradov, praam muabeti...i znam kolku lugevo se sami....a porano, koa vladeele drugi razmisluvanja....zamisli, zenive bile zadovolni...poso fala bogu, sve im odgovaralo i ne znaele nishto povekje od kujna...fala shto mi kaza za "mentalniot" okov....tolku sum prosta, da i sama ne mozam da poveruvam....blagodarenie na tebe, egzistiram:)))))
ti nemash vrska za mene, ni koja sum, ni kakva sum, niti neshto za mojata intima....zatoa kje ti povtoram..poshto ocigledno imash poreba: nemoj da izbrzuvash so zaklucocite:)))
ni najmalku ne se najdov pogodena....naprotiv , replicirav zashto bev "fascinirana" od tvoeto razmisluvanje:))))se razbira vo soodnos so gidinite....
tolku imam da kazam....zatvaram debata so tebe:)))
p.s. so srekja, i imaj nadez za sebe:)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
CaveGirl, тие 27-30 годишни девојки што уште шетаат сами ... незнам ама мене од старт ми се одбивни ... и за тоа што шетаат и ќе шетаат сами се криви тие и само тие. Сигурно не се тие оние најпаметните, што "немале" ниту еден удварач, бидејќи сите им се плашат. Мислам ... и да немале, како што кажав и погоре ... ќе си најделе начин тие самите да фатат некој од нивното ниво нали? Освен ако се по природа препрепребирливи? :lol: :wink:

S

Svetovid

Гостин
More sho vnimanie mi posvetila malana peshterka, ej?! Samo mora da ti kazham od divine ukapirav deka povtorno celoto tvoe vnimanie e nasocheno prema mene, posho si mi uzhasno dosadna i nisho bistro ne kazhuvash, taka sho ne te ni chitam. Ti kazhav, dhzabe vezesh. Prvo zhenet sum, vtoro treba da bidesh ubava i pametna. Tri mnogu golemi prechki megu nas...

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
CaveGirl напиша:
au, eden den covek nema da se pojavi....i preplaveno od poraki....
decko, od sve , zakluciv deka ne si dostoen za moja replika....i taa shto ja dobi ti beshe dosta....
98 % od zenite bi bile sami? haha
a zamisli pa deka nemaat site ist sistem na vrednosti!....
a i neznam dali nekoi statistiki si videl i si napravil komparacija so godini unazad...pa da vidish kolku e zastrashuvacki faktot deka golem procent od brakovite se raspagaat...imam dosta prijatelki koi imaat i po 27 god. i po 30, a seushte se sami....dovolno se shetam niz gradov, praam muabeti...i znam kolku lugevo se sami....a porano, koa vladeele drugi razmisluvanja....zamisli, zenive bile zadovolni...poso fala bogu, sve im odgovaralo i ne znaele nishto povekje od kujna...fala shto mi kaza za "mentalniot" okov....tolku sum prosta, da i sama ne mozam da poveruvam....blagodarenie na tebe, egzistiram:)))))
ti nemash vrska za mene, ni koja sum, ni kakva sum, niti neshto za mojata intima....zatoa kje ti povtoram..poshto ocigledno imash poreba: nemoj da izbrzuvash so zaklucocite:)))
ni najmalku ne se najdov pogodena....naprotiv , replicirav zashto bev "fascinirana" od tvoeto razmisluvanje:))))se razbira vo soodnos so gidinite....
tolku imam da kazam....zatvaram debata so tebe:)))
p.s. so srekja, i imaj nadez za sebe:)
Браковите не се распаѓаат од причините кои ги наведуваш ти. Едноставно денешниот начин на живот го диктира тоа.
Него што знам ја ... глуп сум, а башка и со автобус се возам :P
Не ми е јасно само што сакате да постигнете со овие вреѓања и дофрлања :?

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Најјако беше, јули 1998, девојка која што се сметаше за МНОГУ ЈАКА ТИПКА, излезени ние на втор состанок (прв сами), и меѓу другото, онака ноншалатно као, ми нафрла информација цитирам

“Ја нормално невина сум, затоа што сум била со 3-4орица до сеа, ама ниеден доволно вреден за да бидам до крај интимна со него“..

Девојката имаше 20 години тогаш, и иако беше многу згодна, дотерана и фуфа (а ја такви ги сакам), се разочарав... Не сакам едноставно девојки кои што се фалата со своето конзервативно воспитување... Мислам ОК е ако си се уште невина на 20 години, така се погодило, ама не се фали со тоа...

Или коа ќе се пофали со “сум имала до сеа само 1/2“. Човече!!!! Што ќе си ми таква неизживеана!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom