Невиноста

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Jas na nevinosta gledam kako na neso sveto!Nikogas povtorno nema da bides nevina,NIKOGAS nema da ti bide prv pat,NIKOGAS nema da se povtori!Zatoa treba da bide najspecijalno,najubavo i najromanticno!Bez razlika dali e sega,utre ili na prvata bracna nok!Treba da ti se sluci koga ke bides sigurna deka ke ti bide najubavo!

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
divine напиша:
А ти ако си сигурна во спротивното, зошто прашуваш воопшто?
Токму така!Што толку се разврзаа неко муабети кога си имаш веќе свое мислење и џабе ние пишуваме кога ти си стоиш на своето и не прифаќаш што ти се кажува!У осталом што толку ќе се замараме па не си ни прва ни последна што ќе ја изгуби невиноста на ваков или на онаков начин!!!

albanian_boy

pershendetje te gjitheve
Член од
14 април 2006
Мислења
252
Поени од реакции
10
tuka imas pravo koga go velis mora da bidat nevini koga ke se mazat i da ti kazam deka i treba da bide nevina,a i kaj vas (mrazam da go kazam ova VAS i NAS no moram )porano bilo a i sega e taka(tuka ne sum siguren) deka treba da se bide nevina do prvata bracna nok ako ne gresam,jas se druzam poveke so makedonci i imam slusnato za poveke raboti so se slicni vasite so nasite me sfakas,a toa so vikas ti deka go praktikuvat albanskite devojki "mozebi" e stvatrno vistina no jas ti kazav deka e zabraneta vo islamot taa rabota drugo e sto pravat lugeto sto ne go pocituvat,pozdrav

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
albanian_boy напиша:
tuka imas pravo koga go velis mora da bidat nevini koga ke se mazat i da ti kazam deka i treba da bide nevina,a i kaj vas (mrazam da go kazam ova VAS i NAS no moram )porano bilo a i sega e taka(tuka ne sum siguren) deka treba da se bide nevina do prvata bracna nok ako ne gresam,jas se druzam poveke so makedonci i imam slusnato za poveke raboti so se slicni vasite so nasite me sfakas,a toa so vikas ti deka go praktikuvat albanskite devojki "mozebi" e stvatrno vistina no jas ti kazav deka e zabraneta vo islamot taa rabota drugo e sto pravat lugeto sto ne go pocituvat,pozdrav
Bilo toa kaj nas ama mnoguuuuu odamna i plus ne bilo tolku strogo i striktno kako u vasa religija.
Den denes moze da se sluci (mali se moznostite) nekoja nevina da vleze u brak ali nikoj toa od nea ne go bara.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Garfield напиша:
Kade ja pocituvam Iranskata kultura??
A koi gi negiram i kade?
Samo napomenuvam i ke napomenuvam, kade vide stav?
Тоа е најлошо бате, немаш ти став, само везеш каде ќе ти дувни ветрот..
Али аман вези подалеку од мене, ако?:)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Kazi kade, ne jaj lanja sea i ti, ok. Ne vadi muabeti nepotvrdeni.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Па мислам дека имаше нешто против бомбардирањето на Иран, против политиката на Буш и слично..можеби не си бил ти, се извинувам што сум те спомнал, но се си мислам дека имаше некаво оправдување за ставот на Иранскиот претседател, а знаеш кога го подрѓуваш него ја подржуваш и политиката на таа земја

albanian_boy

pershendetje te gjitheve
Член од
14 април 2006
Мислења
252
Поени од реакции
10
isadora pozdrav do tebe ,jas primer licno tebe te prasuvam dali e podobro da se bide nevina do prvata bracna nok ili ne,znam deka ke mi kazes deka ne se znae vo ljubovta mislam vo edna vrska ne mozes da bides mnogu sigurna deka ke ispadne nesto serizno toa mene se mi e jasno:))) deka mora da se rizikuva ,znam deka i uslovuvanja do tipot ako mi dades nevinost ke te zemam za zena i na kraj ke go nema ama pak treba da se pazite neli?nissto ne e sigurno vo zivotot neli?

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Jes da nisto ne e sigurno,ama so toj sto imav prv pat sex ne barav da me zeme za zena.Sakav da uzivam vo toj moment togas (i uzivav) da go sakam i da me saka ,ne Barav vecna ljubov.

I da ti odgovoram,zasto da se cuvam za prva bracna nok koga mozebi on ponatamu u zivot nema da go pocituva toa..Umrea tie nevinite so zemjotresot "63 :)
aLbanian boy ne znaci deka ako zemes nevina deka ke ti bide verna cel zivot,ne znaci deka taa nevina nema da bide kucka,se moze da desi.
Sekoja cest za tie sto se cuvaat i sto pocituvaat religija,ali ja bi se cuvala zatoa sto SAKAM a ne zatoa sto religijata mi go nametnuva toa.
Ima edna vakva tema otvorena pa mozes da procitas,epten zabegavme.

albanian_boy

pershendetje te gjitheve
Член од
14 април 2006
Мислења
252
Поени од реакции
10
pozdrav

nema vrska uzivaj tuka sme ne se sekiraj ,nema da zabegame i jas se slagam so tebe deka ako zemam na primer nevina zena utre moze da mi ispadne nekoja golema kucka tuka imas pravo a za toa so vikas deka treba da se zivee spored toa kako vika religijata toa e normalno pa daj samo malku koristi ja logikata bilo kaj muslimanite bilo kaj pravoslavnite vernici ,ako se pocituva Kurranot(kaj muslimanite ) i ako se pocituva Biblijata(kaj pravoslavnite) mislam deka nema da imame nikakvi problemi ni ljubovni ni kradenje ni lazenje ni preljuba ni vojni ednostavno ke nemase granici megu drzavite me sfakas kaj mi e zborot donekade t.e ovie raboti se zabraneti kaj Islamskata vera a veruvam deka i kaj vas se zabraneti neli?,nie ja imame bazata vo verata pa ako se lizneme i ne go pocituvame toa togas ne znam so da kazam..........nie sme krivi,pozdrav se najubao

С

Сатори

Гостин
Невонаста е само ствар на избор , ама сексот е големо уживање , така да дали ќе почнеш порнао или покасно зависи само од личноста и од личноста со која треба да се изведе чинот.:wub:

Член од
14 април 2006
Мислења
76
Поени од реакции
0
Nikogas ne sum pridavala golemo znacenje na toa i zatoa pred da imam sex prv pat vo zivotot nemav nekoi dilemi kako na primer: dali i koga e prav moment, pa dali e vistinskata licnost itn. Kaj mene toa se sluci mnogu spontano. Se sekavam deka utredenta i raskazav na drugarkami, se osekav srekna i nekako povozrasna, demek ne sum veke dete, sega znam sto e toa :)

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
невиниста (хи-менот) е само една мала пречка до вистинското и големото задоволство... ladies am I right???

Член од
15 август 2006
Мислења
11
Поени од реакции
1
A sto ako nekoja devojka e rodena bez himen i nikogas ne moze da ja pocustvuva privilegijata da ja podari svojata nevinost na onoj na koj sto taa saka? I sto ako taa ne znaela deka e taka rodena se dodeka ne go doziveala prviot odnos? Aj na ova nekoj neka mi odgovori!!!!!!!!!!!!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Девојче, полека, не се возбудувај толку де. Тууу младиве полни со енергија.
И што ако се роди без химен? Барем нема да има страв и без проблем ќе си има односи со дечкото. И што ако не знаела дека е така родена? Ќе дознае кога ќе има прв однос и крај на муабетот.

Kajgana Shop

На врв Bottom