- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 102
- Поени од реакции
- 6
Pa dobro be. Kako moze da se kae za nesto so go napravila? Koga veke bidnalo ne treba da se kae pa makar toa bilo i so najgolemiot debil na svetot. Trebalo da misli pred da go napravi toa, a ne posle toa. A i vo sustina za se sto si napravil u zivotot ne treba da se kaes poso cel zivot ke ti pomine u toa i nema da ja vidis ubavinata na zivotot. I za kraj meznam zoso cekala on da i se javi pa i taa koga ima potreba neka mu se javi i neka go "iskoristi" ako moze taka da se kaze, pa 21 vek sme toa e dozvolenoНевиноста се дава? :? :? :? :? :? :?
Дај бе малце полека. До кога со вакви размислувања. Од толку пазење ќе се зезнете повеќе - како мои 2 другарки. Едната идеше со тип скоро година дена, се сакаа се - многу блиски, секој ден заедно, и од принцип ништо не напраи оваа. После кога и се вжешти меѓу нозе, се плесна со првиот дебил со кој идеше 3 недели и до ден денес се кае за тоа. Нормално овој ја одјеба после некое време и и се јавуваше само кога има потреби. Епа .... сакаат да им влезе, ама да не се ебат
Се додека женските мислат дека даваат нешто со првиот сексуален однос (а и со останатите) ќе имаат проблеми од типот на лесна цура, дека се искористени и сл 8)
U princip sekoj nacin na gubenje nevinost e dobar ( osven siluvanje ), ako sakas da ti bide, a ako cekas sovrseno vreme ke se iznacekas definitivno. Zatoa pocni so sex tebe koga ti se saka pa makar bilo i vo kola ili vo lift seedno e ako ti toa go gledas kako najubav moment vo tvojot zivotТокму така!Што толку се разврзаа неко муабети кога си имаш веќе свое мислење и џабе ние пишуваме кога ти си стоиш на своето и не прифаќаш што ти се кажува!У осталом што толку ќе се замараме па не си ни прва ни последна што ќе ја изгуби невиноста на ваков или на онаков начин!!!
Znaci site koi imale sex pred 17 se normalni? Jao kakov e ova zaklucok. Pa razmislete koi se normalni a koj ne. A u ostalom seksanjeto pred 18 e rizicno od pricina so devojkite ne se celosno polovo zreli pa zaradi toa preporaclivo e posle 18 ali ako ti se e..... i prethodno zavrsi si ja rabotata i furaj si go zivotot poso imas samo eden. A so ova ne mislam da se e.... so kogo stignes ali da si go parvis merakot ti koga sakas e ne nekoj drug