Невестата! :))

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
денес Вест во проширена варијанта, на стандардната не ја собираше сликата од невестата

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Обично викаат дека дебелите луѓе се, во принцип, по фини и по добродушни. Ама кога ја гледам оваа невестава, воопшто не добивам таков впечаток. Поготово на оваа слика, само се гледа ароганција и претенциозност. Што е штета, затоа што испаѓа дека парите одат само кај погрешни луѓе и на погрешни места.
Да бе да, ко шериф застанала со ракана. :pos2:

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Богами,колкава мечка е ! :)
ова ако ти се посери пред врата ќе си речиш стигна песокот за спратот од куќата да го крениш...сергеј бубка со стапо не можи да го рипни лањото нејзино

Член од
8 јули 2006
Мислења
54
Поени од реакции
30
Eve ja pesnata koja bila peena na svadbata !!!

Алал ви вера дечки ме изнасмеавте со коментариве !!! Инаку прва мисла кога јавидово вчера насловната беше: Боки се омажил??? :smir:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Ги венчал Владиката и уште ШЕСТ ПОПА. Ова изгледа за никад да не се разведат, што е сигурно - сигурно е! :icon_lol:

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
Какви козметички салони бе, само липосукција за оваа.
Липосукција... па сапун за цела Македонија.

--- надополнето ---

Туку, ај малку маалски муабет, кога оваа се омажила... :pos: Дечки, дилберов си средил работа, мислете вие какви женски водите! :pos:
Баш убаво си ја наредил дилберов. Старите велеа: пополна да биде невестата, за кога ќе легнела креветот да го наполни. Машала, машала овој ама к`сметлија... цела куќа полна ќе му биде, ќе нема од каде да се влезе, од каде да се излезе. :pos:
Абе јас на нејзино место па и не би се фалела толку дека со тато и со мама ќе живееме, ама ај што знам пак и јас. Неа толку многу дипломи и дале, јас обичен смртник ќе и кажувам што да чини со можулено.

Леле, оваа кога ќе јавне камила... има да ја смачка како мравка, дури и слон би рикнал од оваа...
кога ќе јавне камила, ќе и ја исправи грпката.

H

HITCH

Гостин
Онаа српската песна не и одговара на веселбата. :pos: На едно место вели: дај ми можност да ти покажам колку те сакам, а он веќе се оженил со неа. :kesa: :toe:

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.090
Добро е,Бојо на есен буре туршија и 50 тегли ајвар помалку ќе става.Оваа вреќа со лајна не може ништо да ја најаде.

Bolt0105

Problem?
Член од
3 декември 2009
Мислења
54
Поени од реакции
64
леле оваа да му седне на кур ќе треба во гипс да го стави... :pos2:

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Дај бе слика од момакот, да ја видам таа несреќа...

П.С Има ли очи момакот?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Александра Андреска (26)

Високо образование: „Европски Универзитет – Република Македонија“
Факултет за Економски Науки - Дипломиран Економист – Банкарски Менаџмент – 2007
Факултет за Правни Науки - Дипломиран Правник – Дипломатија – 2007
Постдипломски студии: „Европски Универзитет – Република Македонија“
Факултет за Економски Науки: Менаџмент во здравството – 2009

Мене нешто тука не ми е јасно. Завршила 2 факултета демек, Економски и Правен и тоа во иста година 2007 !?

Како е ова можно само незнам. Ако сега има 26, а ја земеме 2010 за пресметување врз основа на тоа да претпоставиме дека овој месец не и е роденден, тогаш 2007 она би имала 23 години. И на 23 години успеала да заврши два факултета паралелно !? Што ти се вика капацитет човек. Некои едвај еден факс завршуваат за 4 години, а таа успеала два. Само да не е работава:

„Татее, абе нели за 4 години требаше другата диплома да ми ја дадеш !?“
„Ќерче м`чи таму, тато знае се, башка сеа за продекан ќе те кладе на универзитето кај него.“ „Ич не ми се секири ти, не си ја мачи главичката за мислење, туку устата за јадење.. еве тате бише ти купи за доручек.“
„А јогурт, тате!?“. „Не можам бише само на гладно срце.“
„Зема тате и јогурт... еве сеа иде шоферот само убаво да ја паркира цистерната.“

Факинг ритардс :tapp:

пс. со тие „вештини“ за имејл и интернет сигурно и сајтот на АБ канал го правела она...

Kajgana Shop

На врв Bottom