аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
денес Вест во проширена варијанта, на стандардната не ја собираше сликата од невестата
Да бе да, ко шериф застанала со ракана. :pos2:Обично викаат дека дебелите луѓе се, во принцип, по фини и по добродушни. Ама кога ја гледам оваа невестава, воопшто не добивам таков впечаток. Поготово на оваа слика, само се гледа ароганција и претенциозност. Што е штета, затоа што испаѓа дека парите одат само кај погрешни луѓе и на погрешни места.
ова ако ти се посери пред врата ќе си речиш стигна песокот за спратот од куќата да го крениш...сергеј бубка со стапо не можи да го рипни лањото нејзиноБогами,колкава мечка е !![]()
Липосукција... па сапун за цела Македонија.Какви козметички салони бе, само липосукција за оваа.
кога ќе јавне камила, ќе и ја исправи грпката.Туку, ај малку маалски муабет, кога оваа се омажила...Дечки, дилберов си средил работа, мислете вие какви женски водите!
Баш убаво си ја наредил дилберов. Старите велеа: пополна да биде невестата, за кога ќе легнела креветот да го наполни. Машала, машала овој ама к`сметлија... цела куќа полна ќе му биде, ќе нема од каде да се влезе, од каде да се излезе.![]()
Абе јас на нејзино место па и не би се фалела толку дека со тато и со мама ќе живееме, ама ај што знам пак и јас. Неа толку многу дипломи и дале, јас обичен смртник ќе и кажувам што да чини со можулено.
Леле, оваа кога ќе јавне камила... има да ја смачка како мравка, дури и слон би рикнал од оваа...